Dat Titebond voedselveilig is is gewoon een marketingtruc:

Een screenshot van de website met de mededeling voedselveilig bij indirect contact. Ja zo lust ik er nog wel tien. Moet je een T-bone steak dan boven je snijplank laten zweven
Verder ga ik gewoon mee in Henk zijn verhaal dat je elke PVAc lijm kunt gebruiken om een snijplank te lijmen. Daar ga ik de meerprijs van een uit Amerika overgevaren flesje niet voor betalen.
Het is een Youtube hype die met alle goede chemiefabrikanten in Europa gewoon niet uniek is, daar ben ik heilig van overtuigd.

Een screenshot van de website met de mededeling voedselveilig bij indirect contact. Ja zo lust ik er nog wel tien. Moet je een T-bone steak dan boven je snijplank laten zweven
Verder ga ik gewoon mee in Henk zijn verhaal dat je elke PVAc lijm kunt gebruiken om een snijplank te lijmen. Daar ga ik de meerprijs van een uit Amerika overgevaren flesje niet voor betalen.
Het is een Youtube hype die met alle goede chemiefabrikanten in Europa gewoon niet uniek is, daar ben ik heilig van overtuigd.