Ik heb gisteren een leuk zaagje gekocht. Eerst en vooral alles goed opgeschuurd om het vele roest te verwijderen.

Het zaagje is mooi recht en behoorlijk dun. Ik zou het graag gebruiken om mee te zwaluwstaarten, maar op dit ogenblik heeft het 10 á 11 TPI. Ik zou dit graag veranderen naar 16 TPI. Hoe zou ik dit het beste doen? Alles afvijlen? Afslijpen? Andere opties? Ik heb vooral schrik om alles om zeep te helpen...
Alle suggesties zijn meer dan welkom.
Alvast bedankt,
Reinoud

Het zaagje is mooi recht en behoorlijk dun. Ik zou het graag gebruiken om mee te zwaluwstaarten, maar op dit ogenblik heeft het 10 á 11 TPI. Ik zou dit graag veranderen naar 16 TPI. Hoe zou ik dit het beste doen? Alles afvijlen? Afslijpen? Andere opties? Ik heb vooral schrik om alles om zeep te helpen...
Alle suggesties zijn meer dan welkom.
Alvast bedankt,
Reinoud