We hebben weer een geweldige Open Dag Hout 2017 gehad!

jaap

Moderator
9 mrt 2008
4.125
100
Terkaple
www.woodworking.nl
[video=youtube;5f0lEYfMRd4]https://www.youtube.com/watch?v=5f0lEYfMRd4[/video]

We kunnen als organisatie terugkijken op een geweldig leuke en vooral ook drukke Open Dag Hout 2017. Super deelnemers, die allemaal de moeite nemen om al heel vroeg in de ochtend naar Zutphen af te reizen (onze vrienden van het Vlaams Houtdraaiersgilde zitten al om 4 uur in de auto!), dan de hele dag enthousiast en met passie over je hobby/beroep praten, vragen beantwoorden en dan met elkaar de boel opruimen.

We begonnen zaterdag om 12 uur met een hele grote lege hal en zondagavond om 7 uur was het weer een hele grote lege hal, opgeruimd en aangeveegd.

De Woodworking.nl tafels waren echt een succes! Top dat jullie in zo’n grote getale gereageerd hebben en met een sticker op de borst dit keer ook een gezicht bij al die forumnamen. Het geeft ons een zeer voldaan gevoel en rechtvaardigt in een keer al die vrije tijd die in het organiseren is gaan zitten.

De “wedstrijd” pakte ook prima uit, we zullen dat voor volgend jaar nog wat beter oppakken en uitbreiden, daar gaan we via het forum nog uitgebreid met elkaar over praten.

Dank aan de jury olv Jan Pranger, die met Alex Hemme en Marcel Bilow serieus met hun opdracht aan de gang zijn geweest.

Ook speciaal dank aan Titus Baptist en Rob Koenekoop voor het ter beschikking stellen van de prachtige prijzen; de winnaars waren er bijzonder blij mee.

En een keer het hele team in het zonnetje: Anja Rombout, Kor van der Meulen, Jan Pranger, Pieter Hermans en Fons van der Meulen voor de hele voorbereiding en organisatie. Maar zonder de hulp van Annie, Alie, Aletha, Jeanne, Tekla en Elin bij de kassa en de kinderhoek konden we zeker niet! En na afloop melden zich spontaan Ad Beumer, Rendew en Wim Kluck, die echt hard gewerkt hebben om de hal weer toonbaar te krijgen. Super bedankt allemaal!

De filmclub uit Beetsterzwaag heeft de hele dag opnames gemaakt, binnenkort vast een prachtige gefilmde impressie van deze dag.

Namens de organisatie Open Dag Hout kijk ik al weer uit naar de 2018 versie,Jaap

Met dank ook aan Andre Damen van de PraktijkW30 uit Winsum voor het prachtige filmpje!

Bekijk bijlage 69373

Bekijk bijlage 69374

Bekijk bijlage 69375

Bekijk bijlage 69380

Bekijk bijlage 69376

Bekijk bijlage 69378

Bekijk bijlage 69379

Bekijk bijlage 69377
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.