Oproep aan leden van RADIUS

RadiusNieuws

Actieve deelnemer
25 jul 2017
41
1
In AktieRadius 104 heeft u kunnen lezen dat er tijdens de demo-dag welke georganiseerd gaat worden door de afdeling Arnhem/Nijmegen een oproep wordt gedaan aan de leden van RADIUS,.
Deze dag vindt plaats op zaterdag 18 april 2020.
Leden worden uitgedaagd om met hun eigen materiaal en houtiets te laten zien van hun kunnen. Er staan voldoende draaibanken die niet continue worden gebruikt dus roept de organisatie leden op om zich te melden als ze deze uitdaging willen aangaan. Leest u vooral het artikel in AktieRadius104 er nog eens op na. Daar staat ook in hoe u zich op kunt geven.
De organisatie rekent op de 750 leden van RADIUS.
Trouwens ook niet leden van RADIUS zijn deze dag van harte welkom, deze dag wordt georganiseerd in het kader van de Demo-dagen RADIUS door de leden van de eveneens 25 jarige (zelfstandige) afdeling van RADIUS. Het evenement vindt plaats op en in het klooster Graefenthal in Goch (Dld) en wordt mede mogelijk gemaakt door Interr VA- programma Deutschland-Nederland en wordt mede gefinancierd door de EU. Voor meer informatie raadpleeg de komende tijd de website van RADIUS: www.houtdraaien.com.
 
Laatst bewerkt:

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.