Open Dag Hout 2018 even napraten

jaap

Moderator
9 mrt 2008
4.126
101
Terkaple
www.woodworking.nl
Gisteravond in het bestuur Open Dag Hout 2018 besproken. We zijn echt blij hoe alles is verlopen, de voorbereiding, het regelenen de dag zelf. Geen onvertogen woord, allemaal blije gezichten en complimenten over de diversiteit etc en voor ons als bestuur ook de meest relaxte ODH tot nu toe. We raken wat ingespeeld natuurlijk, maar we hebben ook echt super ondersteuning van de beheerders van de Hanzehal en een aantal forummers die echt onmisbaar zijn op zo'n dag als vrijwilliger.

Er is een puntje wat echt beter kan en dat reken ik mezelf toch wel aan. We hebben niet goed gecommuniceerd over het meenemen van een werkstuk, de gratis toegang en de leuke wedstrijd met prijzen die daaraan verbonden is. Daar zou ik graag met jullie over in discussie gaan, hoe we dat beter kunnen krijgen.
Natuurlijk is ODH de gelegenheid om die gereedschapsleveranciers een keer bij elkaar te zien, hun mooie spullen, de aanbiedingen. De houthandelaren, ook een keer vlak bij elkaar en natuurlijk de prachtige werkstukken die er te zien zijn. Maar het is ook een forumdag, een dag dat we allemaal een keer een werkstuk live kunnen laten zien en er met elkaar over in praten. En je kunt er eeuwige roem en prachtige prijzen mee verdienen. Gaan wij zeker wat mee doen.

Wel een succes, zij het op bescheiden schaal, waren de workshops op zaterdagmiddag. Dat gaan we komend jaar wat breder op zetten.

Heb zelf wat foto's gemaakt en dan komen een aantal dingen weer terug, Jan Kulsdom die altijd met kinderen aan het tolletjes draaien is en dan een goocheltruukje doet met het meisje in de rolstoel en Ronny Eelen, die ik achter de draaibank vandaan moest halen voor de prijsuitreiking met een baard vol krullen. Het is een houtfestijn, maar toch ook echt een feest met mensen die dezelfde passie delen.

Volgend jaar wordt het ons 5e keer, ons lustrum. Als thema denken we aan meubelmaken. Een datum hebben we ook al, het weekend van 2 en 3 november weer in de Hanzehal te Zutphen. Zet maar vast in de agenda, want we willen er de leukste en mooiste Open Dag Hout van maken ;).

Op de website van Open Dag Hout heb ik wat meer foto's gezet.

Iedereen super bedankt en tot volgend jaar!

jaap

Bekijk bijlage 81315

Bekijk bijlage 81323

Bekijk bijlage 81316

Bekijk bijlage 81317

Bekijk bijlage 81318

Bekijk bijlage 81319

Bekijk bijlage 81320

Bekijk bijlage 81322

Bekijk bijlage 81321
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.