Open dag dehoutdraaierij.nl tweede paasdag 13 april 2020

dehoutdraaierij

Post veel
11 nov 2010
1.103
188
Doetinchem
Voorbereidingen zijn al lang weer begonnen. 13 april doen we weer een open dag hier in Wehl. En dit jaar wordt ie iets groter dan de vorige keer :). Er komt nog een tentje van 12 x 3 meter bij. Er was nog plek op de oprit... :) Er is koffie, we hebben hout en mooie dingen te verkopen. Veel demonstrateurs die allemaal hun tips en trucs willen delen...

Andrew Hall komt dit jaar live een hoed maken. Vind ik altijd spectaculair om te zien. En aansluitend op de open dag geeft hij 2 dagen cursus in het maken van een hoed.

KLIK HIER

Ook zojuist op de website gezet 3 demonstraties van Pat Caroll. Op de open dag zelf gaat hij 3 demonstraties doen die je van begin tot het eind kan bijwonen. De demonstraties duren ongeveer een uur en zijn goed te volgen op een groot scherm. er komen 30 stoelen bij te staan. Inschrijven is gratis en kan hier:

KLIK HIER

Er komt nog veel meer natuurlijk. Daarover later meer!
 

henkverhaar

Oud hout
20 jan 2011
3.594
208
Nijswiller
www.buroverhaar.nl
Nog een idee voor een demo: Ik zag ooit een filmpje van een vader en dochter (waarvan iig de vader beroepsmatig draaier is - kan zo even niet op de naam komen) die voor de leut een aantal aardappels tot chips draaiden en die meteen frituurden. Wellicht grappig om dat ook af en toe te doen - voor een spectaculaire catering?
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.