Even voorstellen

StefanA

Nieuw lid
4 okt 2019
15
2
Lemelerveld
Hallo,

Mijn naam is Stefan en ben 34 jaar oud. Vorig jaar heb ik een woning uit 1989 gekocht waar ik een half jaar druk mee aan het klussen ben geweest voordat ik er in november in ben getrokken samen met mijn vriendin en zoontje. Nu nog steek ik veel tijd in het verder verbouwen en afwerken van de woning waarbij ik zoveel mogelijk zelf doe.
Ik ben geen pure houtbewerker maar ik mag wel erg graag klussen met hout. Gedurende de verbouwing heb ik veel gereedschap gekocht dat ik nodig had en ondertussen heb ik dus ook aardig wat verzameld. Voor de aanschaf van een zaagtafel heb ik thuis geen toestemming kunnen krijgen :rolleyes: dus ben ik nu bezig met een tafel waar ik mijn cirkelzaag onder hang. Deze tafel moet ook de mogelijkheid krijgen om mijn bovenfrees en decoupeerzaag eronder te kunnen hangen. Ik ben niet erg goed in stilzitten en klussen is een goeie methode om onder het vervelende huishoudwerk uit te komen dus zo bedenk ik vaak wel iets nieuws ;).

Op dit forum verwacht lekker wat mee te kunnen lezen, kennis op te doen en af en toe wellicht ook mijn vragen kwijt te kunnen.

Groet, Stefan
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.