Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6

Onderwerp: Ladekastje (kersen)

 1. #1

  Ladekastje (kersen)

  Bijgaand even een impressie van de huidige stand van zaken...
  Dit moet dus uiteindelijk een kastje worden met 8 laden om bladmuziek in op te bergen. De ombouw is grotendeels klaar en het hout voor de frontjes ligt 'gereserveerd' zodat ik er niet - zoals me al eens is gebeurd - aan kom om er wat anders van te maken.

  Nou even een vraagje: kersenhout verkleurd normaal gesproken redelijk vlot, tenminste als ik afga op meubeltjes welke we in het verleden (kant en klaar) hebben gekocht. Om de kleur van de nieuwe aanwinst hier een beetje op aan te laten sluiten zou ik dit graag gelijk een stukje donkerder maken; hebben jullie enig idee wat ik daarvoor het beste kan gebruiken? Ldnkst.jpg

 2. #2
  Ziet er primat uit! Je kunt een speciale kleuring kopen. Dit is een beits dus wel goed oppassen dat je het gelijk opbrengt anders krijg je kleurverschil. Ik heb in het verleden bij Baptist kleuringen besteld waar ik prima ervaring mee heb. Weet je al wat erna op gaat smeren?

 3. #3
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tinker55 Bekijk Berichten
  Om de kleur van de nieuwe aanwinst hier een beetje op aan te laten sluiten zou ik dit graag gelijk een stukje donkerder maken; hebben jullie enig idee wat ik daarvoor het beste kan gebruiken?
  Zonlicht. Je zal er misschien even op moeten wachten :-) Maar als de zon eenmaal een beetje doorbreekt: even in direct zonlicht zetten (niet achter glas) en het verkleurt zó.

 4. #4
  Hallo

  Ik weet niet of men hier merknamen mag vernoemen (ik heb geen enkele affiniteit met dit merk) maar de produkten van Ciranova zijn bijzonder kwaliteitsvol.

  http://www.ciranova.be/media/files/K...1371025750.pdf
  Alle begin is moeilijk, maar het is moeilijker om niet te beginnen

 5. #5
  Bedankt voor jullie feedback; ik denk dat ik eens een paar proefstukjes ga maken met jullie suggesties; alleen het zonlicht laat hier in het noorden nog een beetje op zich wachten :-(((

 6. #6
  Op afval stuken verschillende kleuringen of olie aanbrengen, zo zie je het denk ik het beste.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top