Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2

Onderwerp: Enneper oppervlak.

 1. #1

  Enneper oppervlak.

  Ik heb geprobeerd een kunstwerkje na te maken wat ik tegen kwam op het internet. Ik weet niet wat de juiste benaming is voor dit soort draaiwerk. Nu is het probleem dat ik eigenlijk weinig tot geen informatie kan vinden over deze manier van houtdraaien en dus ook geen werkwijze kan vinden hoe dit juist te doen.

  DSC_2154.jpgDSC_2155.jpgDSC_2156.jpg

  Na veel proberen is dit het resultaat geworden. Het is nog niet echt naar mijn zin maar krijg het nog niet perfect en ben nog opzoek naar de juiste werkwijze en manier van draaien.
  Mocht er iemand zijn op dit forum die mij meer informatie heeft over deze manier dan draaien dan hoor ik het graag.

 2. #2
  Athanor
  Guest
  Dit vind ik leuke aansprekende organische vormen. Doet me denken aan de beelden van kunstenaar Hein Mader, een oude dorpsgenoot van van me, die vorig jaar is overleden. Vooral zijn vroege werk in steen lijkt daarop. Maar dat was bepaald geen draaiwerk....

  Fons

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top