Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  HVLP binnen gebruiken?

  Hallo,

  Ik ben plinten aan het zetten in de woonkamer. Deze zijn geprimerd dus er moeten nog 2 lagen lak over. Ik heb een HVLP systeem waarmee ik al kastdeuren heb gespoten maar dat heb ik toen buiten gedaan.

  Weet er iemand of het goed te doen is om binnen te spuiten met HVLP? Ik heb van die afplaktape waar ook een meter plastiekfolie aan hangt & zat te denken om dat te gebruiken om de muren & vloer af te plakken. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat er spuitnevel op de muren of vloer komt (dus meer dan een meter hoog/ver)

  Iemand ervaringen met spuiten in een afgewerkt interieur?

  Groeten

  Stijn

 2. #2
  Nope maar ik zou zekerheids halve gewoon een spuitcabine maken van plastic en tape. Geen risico's nemen.

 3. #3
  Uit ervaring kan ik vertellen dat spuit mist….zelfs uit een normale spuitbus. tot wel 3 a 4 meter verder terecht kan komen… Ik zou gewoon lekker buiten spuiten als ik jou was.

 4. #4
  De plinten staan al tegen de muur (ik wilde ze eerst monteren). Het wordt dus gewoon met borstel & rolletje aflakken als ik de reacties hier zo lees

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top