Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 7 van de 7
 1. #1

  Mijn beurt om me voor te stellen..

  Hallo allemaal,

  Mijn naam is Martin. Als econoom heb ik geen opleiding in houtbewerking of iets wat hieraan gerelateerd is. Mijn ervaring gaat dan ook niet veel verder dan IKEA kasten in elkaar zetten en plinten op de muur schroeven. Laten we het er op houden dat er dus nog veel ruimte voor groei is wat betreft mijn kennis en kunde.
  Verder houd ik van mooie (handgemaakte) spullen en vind ik het prachtig om er achter te komen hoe deze zijn gemaakt, of dit nu een goed paar leren schoenen zijn, een cameralens, of houten meubel.

  Reden dat ik op dit forum ben beland is dat ik een houten attaché koffertje heb gevonden op de zolder van m'n ouders en uit wil zoeken of ik deze zelf een beetje kan opknappen (waarna ik hem ook in gebruik wil nemen, natuurlijk!).

  Dat was kort iets over mijzelf, bedankt alvast voor alle informatie die ik tot dus ver heb kunnen vinden hier, erg interessant.

  Martin

 2. #2
  Welkom Martin,

  Wel ff opletten dat je verslaafd wordt. Zat autodidacten hier die er niet meer van af konden blijven

 3. #3
  Welkom martin.
  Wij zien graag foto's. Dus wil je opmerkingen of kritiek. Plaats foto met vraag.

 4. #4
  Bedankt voor het welkom, ik was inderdaad van plan om een vraag te stellen en fotos te plaatsen, helaas heeft mn computer wat kuuren gekregen vanmiddag. Wellicht hardwarematig.. Ik ben hier gelukkig wat beter in dan hout bewerken, maar toch krijg ik ondertussen de neiging om er een zaag in te zetten. Haha

 5. #5
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1
  Welkom!!
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 6. #6
  Dag Martin, hartelijk welkom!
  groet, Hans

 7. #7
  welkom martin, veel plezier op dit forum
  GROETJES MOOTJE

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top