Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  review Valfortools door Marcel Paul St. Onge

  Op de website half inch shy van de hout blogger Paul-Marcel St.-Onge een review van de tools van onze eigen Sjoerd van Valkenburg. Een mooie review en ook een interessante website. Paul-Marcel heeft ook een eigen youtube kanaal met zo'n 100 leuke videos; iets voor de winteravonden?
  Ik vind het wel knap van Sjoerd hoe hij zijn gereedschappen heeft bedacht, ontwikkeld, laten maken en nu op de markt brengt. Dat laatste hoofdzakelijk nog in de USA, maar pet af!

  jaap


 2. #2
  www.valfortools.com


  Misschien is het juist wel knap om als buitenstaander in Amerika iets op de markt te brengen. Meeste willen daaro toch alleen maar made in the USA erop hebben?
  Een huisarts weet van veel dingen een beetje. Een specialist weet van een beetje, heel veel. Ik ben een super- genie: ik weet van niks, alles

 3. #3
  Leuk bedacht.

 4. #4
  Dat ziet er allemaal heel degelijk en zwaar uit, mooi gemaakt en afgewerkt. Flashy spullen die je zo zou bestellen om het leuke, maar heb je die echt nodig op een freestafeltje?
  Ik denk het niet, het is gewoon leuk speelgoed Voor je het weet heb je twee schuiven vol van dat speelgoed, alleen al om een frees op je machine te kunnen plaatsen
  Laatst gewijzigd door tuoh; 19-11-13 om 20:06.

 

 

Labels voor dit Bericht

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top