Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4

Onderwerp: Nuttig proefstukje

 1. #1

  Nuttig proefstukje

  Ik ben nu met m'n bureau bezig, en daar zit één verbinding in die ik toch maar eens een keertje live wilde maken. Boven de middelste poot komen drie verbindingen bij elkaar, en ik vroeg me af of de volgorde van maken die ik in m'n hoofd had zou werken. En of alles zou passen. Blij dat ik het gedaan heb. Hoop geleerd, onder andere dat je met een blinde toogpen op tijd op moet houden met inkloppen... Gelukkig dat dit een proefstukje was!

  Arthur  Attached files

 2. #2

  Re: Nuttig proefstukje

  Arthur, zo zie je, al doende leert men
  Ad.

 3. #3

  Re: Nuttig proefstukje

  Wel een heel fraai voorbeeld van houtverbindingen!! Jammer dat zo'n juweeltje onzichtbaar in het meubel zijn werk moet doen.

  jaap

 4. #4

  Re: Nuttig proefstukje

  Ach, ik weet dat ze er zijn. Het gaat mij ook de lol van het maken hoor en het lekker met gereedschap en hout bezig zijn. Anders zou ik wel gewoon een paar deuvels of biscuits gebruikt hebben, daar krijg je een bureau ook mee in elkaar.

  Arthur

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top