Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.933
  Blog Berichten
  1

  nieuwe draaibank !!!!!

  Eindelijk is het dan zover. ik heb eindelijk een draaibank gevonden die alles had wat ik op dit moment wilde. De vriendelijke meneer die dit aanbood had geen tijd meer voor zijn hobby en dus stond de bank in de schuur stil te staan. Logisch dat de bank dan verkocht wordt, ik doe hetzelfde met gereedschap wat ik niet meer gebruik.
  vrijdagavond naar het zuiden des lands gereden in een geleende bus. 3 uur rijden!!! oefff, straks moeten we ook weer terug. Alles de auto in geladen : draaibank,chucks,vele beitels,schuurpapier,afwerkmiddelen,boren enz enz

  Om 0:32 stond de auto weer voor het huis. eerst twijfelde ik of ik in de auto wilde gaan slapen!!hahaha

  Zaterdagochtend om 7.00 begonnen met uitladen. Om 8.00 kreeg ik versterking om de bank 2 verdiepingen hoger te krijgen. Zoldervloer was hiervoor verzwaard en kan nu een erg grote belasting aan. Rond 9.00 stond het meerendeel op zijn plek. alleen de 1/2 kuub hout ligt nog buiten onder een zeil. hier begin ik straks pas aan. Tevens zal ik proberen wat foto's te maken zodat iedereen mijn mooie nieuwe aanwinst kan zien. Het is een DID PRO 4. Gemaakt door Francis Jacobs.

  tot op het forum

  rick

 2. #2

  Re: nieuwe draaibank !!!!!

  Hoi Rick, een did pro 4 van Francis Jacobs, die ken ik, onze vrolijke Belgische vriend. Tuoh kent hem ook heel goed.
  Wel Francis is een eerste klas vakman, die weet hoe een draaibank gebouwd moet worden, hij maakt zelf ook spindels voor draaibanken en nog meer.
  Daar zul je blij mee zijn. Heb je die op marktplaats gevonden? Soms zie je daar hele goede gebruikte banken, zoals ik ze daar wel eens gezien heb.
  Veel plezier met je nieuwe aankoop, maar eerst wel het zweet op je rug van het sjouwen oplaten drogen.
  Ad

 3. #3

  Re: nieuwe draaibank !!!!!

  Rick, gefeliciteerd met je aankoop, via marktplaats toch? heb de advertentie ook een keer bekeken, mooie aanbieding, maar de totaalprijs was me toch te duur voor 1 koop.

 4. #4

  Re: nieuwe draaibank !!!!!

  Hallo Rick,
  proficiat met de nieuwe draaibank, je hebt een topper op de kop getikt.
  Als je er een tijdje op gedraaid gaat hebben zul je ondervinden dat met de DID Pro al je wensen in vervulling zijn gegaan, je gaat ver moeten zoeken om nog iets beters te vinden.

  Mvg,

  André

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top