Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 7 van de 7
 1. #1

  Trend point to point

  Na een beetje rond zoeken kwam ik dit tegen; http://www.trend-uk.com/en/IS/produc...to_600mm_.html

  Dat ziet er wel uit alsof het makkelijk zelf te maken is (wil namelijk tot 1000mm). Heeft iemand ooit zoiets zelfbouw gezien?
  Een huisarts weet van veel dingen een beetje. Een specialist weet van een beetje, heel veel. Ik ben een super- genie: ik weet van niks, alles

 2. #2
  Senior Member
  Ingeschreven
  Sep 2013
  Locatie
  Drenthe/Groningen
  Berichten
  286
  Dat soort frames wel gezien bij oude lampen, zou je zo kunnen gebruiken als je er een tegenkomt (bij een rommelmarkt o.i.d.). Anders dan dat nog nooit iets dergelijks gezien, ziet er simpel/zeer handig uit!
  "Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve"

 3. #3
  Ik vind de prijs meevallen. Ik denk niet dat het makkelijk is om zoiets te vinden.Ik zou er een kopen en deze aanpassen. Of twee aan elkaar maken.

 4. #4
  Hmm, 2 koppelen kan idd ook. Op axminster is die trouwens twee tientjes. Maar dan nog, zelf maken heeft ook iets he
  Een huisarts weet van veel dingen een beetje. Een specialist weet van een beetje, heel veel. Ik ben een super- genie: ik weet van niks, alles

 5. #5
  Toevallig een week of drie terug bij een kringloopwinkel een soort theelichthouder gekocht, die bestond uit zo'n vorm, met op alle kruispunten een metalen theelichthouder. Die heb ik verwijderd, boutje en moertje er door en voila.... Werkt als een zonnetje, hoewel hij wat groter zou moeten zijn. Maar ja, voor vijftig cent....

  Ik heb overwogen om er punten op te maken maar het lijkt net zo makkelijk om met een potloodje even een stipje te zetten. Handig gereedschap, no-brainer tool.
  Laatst gewijzigd door Heckemann; 06-09-13 om 20:06. Reden: poging om foto te plaatsen, lukt niet.

 6. #6
  Heckeman, kan je proberen hier een foto van te maken? Ben wel benieuwd. Zitten die bout en moer niet in de weg?
  Een huisarts weet van veel dingen een beetje. Een specialist weet van een beetje, heel veel. Ik ben een super- genie: ik weet van niks, alles

 7. #7
  Ik krijg het niet voor elkaar om een foto te plaatsen, zal het vanavond op een andere pc nog eens proberen.

  Er zit niets in de weg omdat ik met potlood een markering maak in het 'kruispunt' van twee delen. Voor heel nauwkeurig werk is het ding ongeschikt, maar als het niet steekt op een halve mm werkt het prima.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top