Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  Tijd om voor te stellen

  Hallo allemaal,

  Ik zit alweer een tijdje op dit forum, en ik heb ondertussen een hoop nuttige, en mooie, onderwerpen gelezen. Mijn naam is René, en ik ben 3-4 jaar bezig met houtbewerken. Ik maar voornamelijk wat kleinere werkstukken. Zoals kistjes, stoeltjes, etc. Mijn laatste project is wat groter geworden, een bed voor mijn jongste dochter. Die is nu groot genoeg voor een echt bed. Maar ja nu moet er nog een kast bij. Dus misschien toch nog een groot project binnenkort.

  Hier onder een aantal voorbeelden van mijn werkstukken.

  Kinderstoel.jpgkistje1.jpgtafeltje.jpg

 2. #2
  Welkom! Leuk stoeltje met fijne detaillering middels gekleurde spijltjes. Zeer chique ladekastje. Voor de sieraden van..................
  vr.gr. Jan Pranger.
  www.arstorno.nl
  http://www.arstorno.nl [b:3c68c353]"hout-vormen"[/b:3c68c353]

 3. #3
  welkom hier op dit leuke forum, maar dat wist je al leuk kistje trouwens
  GROETJES MOOTJE

 4. #4
  Bedankt voor de reacties. Het stoeltje heb ik 2 keer gemaakt (2 kinderen ). Op de achterkant van de leuning staat hun naam ingesneden. Het is inderdaad een sieradenkistje, voor mijn vrouw. Van de restjes heb ik een kleiner sieradenkistje voor mijn moeder gemaakt, en van de restjes van de restjes ben ik nu nog kleiner kistje in elkaar aan het zetten. Grote kans dat die door 1 van mijn kinderen ingepikt wordt.

 5. #5
  Leuk gedaan en een mooi kistje.

 6. #6
  Welkom Venet,

  je hebt je tijd de laatste 3 à 4 jaar zeer goed besteed!!!

  fun hier,

  groeten Ornament
  http://www.beeldhouwen.net

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top