Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: Decoratief

 1. #1
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jun 2012
  Locatie
  't hoofd van Overijssel
  Berichten
  943

  Decoratief

  Meestal hier zijn het de strakke uitvoeringen, nu eens wat anders. Twee borden gemaakt voor een kraam, komende week, van Amnesty. Eerst vier pallets gesloopt voor het hout. Daarna de borden met regels op de achterzijde weer aan elkaar genageld. De boel goed nat gemaakt en cement er over gesmeerd. Laten drogen en ruig afgeborsteld.

  Bord één heeft een tekst van 6 cm hoog van 3 mm berken plex. Letterhoogte in de computer op het bord gezet en de letters in spiegelbeeld afgerukt. Papier opgeplakt op berken plex en met de figuurzaag even gezaagd. Daarna met witte houtlijm op het bord geplakt.

  IMG_6569.jpgIMG_6570.jpg

  Tweede bord moest even wat anders worden. Poster lekker makkelijk met punaises er op geprikt. De kopjes was een ander verhaal. De schoteltjes moesten strak recht afgezaagd worden. Zaagsnede afgeplakt met plakband en met een dun diamant zaagblad afgeslepen. Het afgeslepen schoteltje en kopje aan elkaar gelijmd. De kopjes gevuld met wat kaars vet en een lontje. Daarna de hele boel vastgemaakt met een stukje prikkeldraad op het bord.
  Kopjes staan voor de gezelligheid en het prikkeldraad staat symbool voor Amnesty. Ben nog op zoek naar een theelepeltje van ons dorp. Als ik die vind plak ik die er nog bij.

  IMG_6571.jpgIMG_6578.jpg
  Jeroentje

 2. #2
  En is moeders blij dat je haar goede servies hiervoor gebruikt hebt?

 3. #3
  Creatief. Logo van prikkeldraad goed laten terugkomen in het werkstuk.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top