Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 10 van de 10
 1. #1

  Question Map waar favoriet topics kunnen worden opgeslagen

  Beste Baas,

  Sinds een halfjaar ben ik lid van dit geweldige forum. Hoewel ik in hout-technisch opzicht bij lange na nog geen "senior member" ben, ben ik dat door het aantal berichten en reacties inmiddels al wel.

  Tijdens een zoektocht naar antwoorden op diverse openstaande vragen van uiteenlopende aard enerzijds, en uit algemene nieuwsgierigheid anderzijds kom ik met regelmaat items tegen die op zij minst het bewaren waard zijn. In situaties als nu (na 3 weken vakantie...) merk ik dat ik soms opnieuw op zoek moet naar "dat ene item waarin die gouden tip, dat technische hoogstandje of dat onderhoudende gesprek". Omdat in veel topics er wel eens uitstapjes worden gemaakt die off-topic zijn, valt het niet altijd mee om het middels sec het invoeren van zoekwoorden terug te vinden.

  Nu vroeg ik mij af: is er een mogelijkheid om een gebruiker een persoonlijke favorieten-lijst te geven waaraan hij zijn topics kan toe te voegen ?
  Groeten, Ekko

  "In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk. In de praktijk wel..."

 2. #2
  er ging iets mis, gewist
  Laatst gewijzigd door SamPonette; 19-08-13 om 01:14.

 3. #3
  ja hoor klik op thread tools (rechts boven het openingsbericht) en dan subscribe

  daarna kan je naar je profiel surfen en dan via 'quick links' naar het overzicht van je abonnementen

 4. #4
  Klik op thread tools (rechts boven het openingsbericht) en dan subscribe. Daarna kan je naar je profiel surfen en dan via 'quick links' naar het overzicht van je abonnementen
  Uhm... ikke nie begrijpe nie...


  Wellicht was mij vraagstelling niet duidelijk genoeg.

  Stel: ik zie een topic (of draadje, zoals sommigen het hier noemen). Gaandeweg het doorlezen denk ik: "Hey, deze moet ik onthouden!"
  Kan ik dat bewuste topic dan rechtstreeks aan "mijn favorieten" o.i.d. toevoegen ??

  Zo nee, een functionaliteit als deze zou voor mij wel een toegevoegde waarde geven.
  Groeten, Ekko

  "In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk. In de praktijk wel..."

 5. #5
  is dit al wat duidelijker dan?
  Bijgevoegde Afbeeldingen Bijgevoegde Afbeeldingen

 6. #6
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.555
  Sam, wat jij bedoeld is het abonnement op een thread. Elke keer als er een nieuw bericht op komt krijg je een e-mail. Waar Ekko op doelt is een soort van map waar hij z'n eigen favoriete berichten kan opslaan.
  Een mogelijkheid zou kunnen zijn om de tekst te kopieeren en die in een map op te slaan buiten het forum. Dat wordt wat omslachtiger maar het lijkt me wel uitvoerbaar.

 7. #7
  Ik weet wat hij bedoelt en dit is de manier waarop ik het momenteel doe. Ik heb dan wel de notificatie via email uitgezet

 8. #8
  Dank Sam en Wim voor de respons tot dusver...

  Deze instellingen heb ik ook aan staan Sam. Ik krijg dus met regelmaat berichten in de inbox. Maar... voor zover ik kan nagaan is dat alleen bij topics waarop ik één of meer reacties heb geplaatst.
  Er zijn genoeg mooie en/of interessante items te vinden waarop ik niet reageer, maar die zeker de moeite van het bewaren waard zijn.

  Gezien de enorme hoeveelheid informatie die hier te vinden is, lijkt het me een waardevolle toevoeging. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben met deze wens... (???)
  Groeten, Ekko

  "In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk. In de praktijk wel..."

 9. #9
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.555
  Ik verzamel mogelijk interessante zaken niet preventief. Als er ergens in m'n achterhoofd een vaag vermoeden huist dat er informatie over een onderhanden project is of ik stuit op een probleem dan ga ik via de zoek-optie aan de slag. Meestal krijg ik antwoord na hooguit enkele pogingen. Het juiste zoekwoord vinden is dan heel belangrijk.
  Alleen als ik het vermoeden heb dat bepaalde informatie na enige tijd van het web kan verdwijnen kopieer ik het op m'n computer.

 10. #10
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jan 2011
  Locatie
  Ouderkerk aan den IJssel
  Berichten
  1.297
  Je kan ook naar het begin van het draadje gaan en dan in je browser een bookmark/bladwijzer maken. Ik heb in mijn bookmarks menu een aparte rubriek voor houtbewerking. Door zelf een heldere omschrijving te geven aan een bookmark is het ook makkelijk terug te vinden.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top