Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: Kity 419 maten

 1. #1

  Kity 419 maten

  Ik begin steeds meer te voelen voor de Kity 419. Zou iemand alsjeblieft die zo'n machine heeft eens de buitenmaten op kunnen meten? Die roltafel aan de linkerkant steekt nogal uit naar voor en achter. Is dat er makkelijk af te halen en weer op te zetten?

  Ik moet namelijk kijken of hij makkelijk in een hoek van de garage te duwen valt zodat de auto er ook nog in past, als dat eens nodig is.

 2. #2

  Re: Kity 419 maten

  Hallo seek,
  Ik heb de buitenmaten niet opgemeten, maar het tafelblad is (volgens internet) incl. de verbreding 100 cm x 53,5 cm. Omdat er nog profielen aan de tafel zitten voor de geleider zal de zaag ongeveer 100x60 cm zijn.
  Het aluminium profiel voor de roltafel is standaard 1 meter lang (er zijn overigens langere te verkrijgen en je kunt er indien gewenst een stuk af zagen ).
  Dit profiel wil je er niet regelmatig afhalen. Ik heb dezelfde gedachte gehad toen ik naast de zaagtafel de Kity Junior freestafel ging kopen. Ik heb daar toen geen roltafel bij gekocht want die had ik immers al bij de zaag "gekregen".
  Het ombouwen v/d roltafel is erg tijdrovend omdat het instellen veel variabelen kent. Ik heb wel een soort work-around ontwikkeld (erg lastig om die via tekst uit te leggen) die in de praktijk redelijk werkt, maar toch zie ik tegen het ombouwen op en laat de aluminium plaat liever zitten. Het rolgedeelte zelf is er wel zo af te halen.
  N.B. De plaat zal ongeveer 20 cm breed zijn.

 3. #3

  Re: Kity 419 maten

  Onwijs bedankt voor de gegevens. Dat profiel maakt er wel een onhandig gevaarte van. Moet ik even over nadenken.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top