Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jul 2013
  Locatie
  Oisterwijk
  Berichten
  211

  Talking Nieuw hier, en op zoek naar een cursus meubelmaken/ houtberwerken

  Hallo,
  Ik ben Michiel aka "Yoek" uit Oisterwijk, ja van het vroegere KLOP KLOP....

  Ik ben product ontwerper bij een machine fabriek en heb dus vooral te maken met staal. Nu ik mijn oldtimers de deur uitgedaan heb heb ik ruimte in de garage voor hout, want dat bleek ik bij het maken van een tv kast erg leuk te vinden. Dus lasapparaat aan de kant en zaagmachine tevoorschijn halen!

  Mooie interessante site is dit! Maar waar ik naar op zoek ben is een cursus meubelmaken/ houtbewerking in de buurt (Tilburg?)

 2. #2
  welkom hier michiel, geniett van dit forum, hoop dat je de cursus vind.
  GROETJES MOOTJE

 3. #3
  Welkom op het forum.
  Passen en meten in Maasbommel geeft goede cursussen anders even googlen op hout bewerkings cursus. Het aanbod van deze soort cursussen is niet echt groot. En veel plezier met je nieuwe hobby

  Gr marc

 4. #4
  Er is best een redelijk aanbod van dit soort cursussen. In je eigen buurt is moeilijker. Er zijn al redelijk wat topics over dit onderwerp. Dus gebruik de zoekfunctie. Hmc de schrijn. Passen en meten. Dit zijn er drie die mij zo te binnenschieten. Succes.

 5. #5
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jul 2013
  Locatie
  Oisterwijk
  Berichten
  211
  In eigen buurt valt helaas niet mee. De meeste cursussen zijn al gauw 45 - 60 minuten rijden... opvallend veel richting utrecht/ nijmegen.

  Voorkeur gaat nog uit naar http://www.cursusmeubelmaken.nl/ maar ik zal even moeten kijken of dat qua uren te doen is....

  Ik ga nu op zoek naar boeken met basis technieken, denk dat ik daar al veel uit kan leren.

 6. #6
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jul 2013
  Locatie
  Oisterwijk
  Berichten
  211
  Vandaag op MP twee boeken gescoord, de muebelmaker 1 en 2. Begin eerst maar eens met me in te lezen, en dan zien we vanzelf wel waar ik een cursus kan gaan doen!

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top