Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  schuurzool schuurmachine

  Hoi allemaal,
  Ik heb een mooie oude vlakschuurmachine, een Mafell U2A. Wie weet waar ik een vel klittenband, of hoe noem je dat, velcro, van 11 x 22 cm kan kopen? De klemmen zijn namelijk stuk, maar ik wil mijn machine niet zomaar weggooien!
  Rob

 2. #2

  Re: schuurzool schuurmachine

  Hoi Rob

  Onderdelen kun je rechtstreeks bij de importuur bestellen(http://www.netim.nl) :idea: Succes ermee.

  Geurt  -------niemand is onbekwamer dan een timmerman zonder hamer----

 3. #3

  Re: schuurzool schuurmachine

  De machine is zo oud, dat er niets meer voor te krijgen is. Iemand enig idee waar ik velcro kan kopen voor onder een schuurmachine? Ik zou er enorm mee geholpen zijn!

 4. #4

  Re: schuurzool schuurmachine

  Ik heb een schuurmachine van Bosch uit de tijd dat Bosch blauw nog niet bestond (geerfd van mijn opa). Daar was het rubber op de zool ook van versleten. Dit rubber heb ik toen verwijderd en bij een goede gereedschapshandel kon ik gewoon een rubber kopen met aan één zijde een plakkant. Deze op de stalen zool geplakt en hoppetee. Wellicht dat ze ook rubbers hebben met velcro erop.

 5. #5

  Re: schuurzool schuurmachine

  Kijk eens bij Conrad (http://www.conrad.nl/goto.php?artilel=546875)
  ze verkopen velco strippen van 50x100mm met watervaste lijmverbinding aan de achterzijde :!: .Bestelnr. 546875-8A.Plak er een paar naast elkaar en hoppetee schuren maar


  Geurt


  ------niemand is onbekwamer dan een timmerman zonder hamer-------

 6. #6

  Re: schuurzool schuurmachine

  Timmertje,
  Ik denk dat je gelijk hebt. De vraag is nu nog waar ik een stuk van 11 x 22 cm van dat materiaal zou kunnen kopen als particulier. Iemand een idee?
  Rob

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top