Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
  1. #1

    Hallo, weer een forumlid

    Ik zal me maar eens echt voorstellen, dat had ik in januari al gedaan in een discussie over zelf bouw freestafels, maar dat valt daar natuurlijk niet op.
    Mijn naam is Joep van der Linden, woon in Dordrecht, mijn nickname is jjjlll.

    Ik ben junior member sinds 6 december 2011, net nog nagezocht, ben trouwens benieuwd wat die junior betekent, en hoe je daar van af komt.
    Ik ben sinds 3 jaar met pensioen. heb nogal wat hobby’s, fotografie, bouw en onderhoud wat websites en ben de laatste tijd stevig bezig met ons aller hobby.

    Ik heb een aantal cursussen bij passen-en-meten gevolgd, erg nuttig als je nog weinig ervaring hebt met houtbewerken, heb daar een basic freestafel gebouwd, en vervolgens uitgebouwd tot een voor mij luxe, en toch mobiele freestafel.

    Een jaar of wat geleden ben ik een eigen bedrijfje gestart, en maak wat meubels, kastwanden, ik ben tevreden met een paar opdrachten per jaar, het moet wel leuk blijven. Van de winst (arbeid dus), koop ik mooi gereedschap, van welke kleur dan ook, als het maar goed en inventief is.

    Dit forum is, naast youtube, voor mij een bron van informatie en inspiratie, ik hoop dat ik af en toe ook mijn kennis kan delen met jullie, de master slave schakeling die ik gisteren heb gepost, is daar wellicht een eerste stap in.

    Joep van der Linden

  2. #2
    Hallo Joep, welkom op het forum!
    Die master slave schakeling van gisteren is een hele mooie. Het is al wat jaren geleden dat ik nog met electronica bezig was, en het roept weer herinneringen op.

    Groeten, Raymond

  3. #3
    welkom hier
    GROETJES MOOTJE

  4. #4
    ben trouwens benieuwd wat die junior betekent, en hoe je daar van af komt.
    Ik ben junior member (nog maar paar maanden lid...) maar doordat het aantal posts, reacties etc. de 100 voorbij schoot ben ik nu al senior member... ja ja...
    Dat voelt natuurlijk goed, maar - eerlijk gezegd - zegt het dus niks over mijn daadwerkelijke ervaring als houtworm: ik ben nog maar net het larve-stadium voorbij...
    Groeten, Ekko

    "In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk. In de praktijk wel..."

 

 

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top