Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6

Onderwerp: Voorstellen

 1. #1

  Voorstellen

  Hallo allen,

  Vorig jaar een huis gekocht uit 1915 waar het nodig aan gedaan moest worden. Het grove werk is gedaan en het huis is bewoonbaar. We zijn/gaan nu bezig met de afwerking en interieur.

  Al zoekende naar informatie op dit forum terecht gekomen. Ik lees alweer een tijdje mee en heb in de afgelopen weken veel van jullie geleerd. Jullie enthousiasme is aanstekelijk en ik heb in de loop der tijd een hoop ideeën opgedaan om uit te voeren in en om het huis. Helaas is tijd (naast geld ;-) ) een schaars goed dus het zal niet al te snel gaan.

  Jullie zullen mij hier dus nog wel een tijd zien rondhangen.

  Groet, Alexander

 2. #2
  Welkom. Ik heb een huis uit de twintiger jaren en ben nu bijna klaar met het herstellen van velorengegane stijlkenmerken. De vorige bewoner had het huis in de stijl van de zeventiger jaren opgeknapt. Alleen van kamer en suite heb ik afgezien.

 3. #3

 4. #4
  welkom hier op dit leuke forum
  GROETJES MOOTJE

 5. #5

 6. #6

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top