Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5

Onderwerp: stoel kast

 1. #1

  stoel kast

  Dag allemaal,


  Het idee was dat we een kast wilden maken die een relatie aangaat met de ruimte waarin hij staat. Het is uiteindelijk een buffetkast geworden die bestaat uit verschillende onderdelen. De kast kan worden gesplitst en zo in delen door de ruimte verspreid worden (relatie). Omdat buffetkasten doorgaans rijk gedecoreerd werden kon ook op onze kast een decoratie natuurlijk niet ontbreken. Voor de decoratie hebben we ons laten inspireren door blokkenpuzzels. De afbeelding geeft dus aan op welke positie de deelen oorspronkelijk behorden te staan. De titel van de kast alter ego. De stoel geeft een extra laag aan het ego.


  Deadline voor het project is de dutch designweek in oktober

  Zodra er ontwikkelingen zijn zal ik ze hier posten,

  Groet, Roy Letterle  [

 2. #2

  Re: stoel kast

  Voorbeelden graveren
 3. #3

  Re: stoel kast

  mooi project, wat voor materiaal willen jullie gaan gebruiken?

 4. #4

  Re: stoel kast

  Materiaal is nog een discussiepuntje. 15 mm Berken Triplex of 15 mm gefineerde MDF in essen of esdoorn.

  Discussie is met name MDF vs Triplex

 5. #5

  Re: stoel kast

  Dag allemaal,

  De bedoeling was een uitgebreide buildersblog maar door de krappe deadline is dat er niet van gekomen. De komende week wordt de kast tentoongesteld bij Dutch invertuals in eindhoven. http://www.dutchinvertuals.nl/ Tijdens de expo zal ik wat betere foto's maken. Dit is mijn tweede meubel en eerste kast. Na veel problemen met m'n Robland is de hele kast met de mijn trouwe TS55 handcirkelzaag gezaagd. Ik ben desondanks redelijk tevreden over dit prototype. Vooral de gravure is mooi geworden. Op de foto's lijkt de gravure erg geel in werkelijkheid is het allemaal wat donkerder
  Ik ben benieuwd naar jullie reacties

  Groet,
  Roy
 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top