Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Wink Ervaren houtdraaier gezocht in omgeving Venray.

  Mijn hobby is het spinnen van wol. Ik heb enkele oudere wielen(3)waar ik graag wat spoelen bij wil laten draaien 4 bij elk wiel. Van deze wielen heb ik een voorbeeld spoel, dus iemand met een kopieerinrichting zou hier ook mee aan de slag kunnen. De houtsoorten zijn verschillend maar ik ben geen kenner van de houtsoorten. Ik weet niet of, als je de houtsoort verandert, dit iets uit maakt met het spinnen. Het gewicht zal veranderen maar ik heb nog nooit met een niet bijbehorende spoel gesponnen en weet dus niet of het spinnewiel dan nog goed functioneert.

  Ik hoor graag van iemand een reactie.
  Vriendelijke groet
  Marian Fleuren

 2. #2
  Zaterdag 15/6 komen er een aantal houtdraaiers bij elkaar in Venlo, bij Jan Hovens. Is dat genoeg in de buurt? PM me voor het adres!

 3. #3
  Hoi. Er zitten nog meer spinsters op dit forum, annemieke82 is net zelf begonnen met draaien, en volgens mij maakt Mootje ook spintollen. Wie weet kunnen zij iets voor je betekenen.

  Groet, Rob.

 4. #4
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Heckemann Bekijk Berichten
  Hoi. Er zitten nog meer spinsters op dit forum, annemieke82 is net zelf begonnen met draaien, en volgens mij maakt Mootje ook spintollen. Wie weet kunnen zij iets voor je betekenen.

  Groet, Rob.
  Dank je wel Rob.

  Ik zal Kijken of ik contact kan krijgen met Annemieke82.
  Groet Marian

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top