Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Te koop: LENOX Trimaster zaaglint

  Ik heb wegens levering van de verkeerde lengte een LENOX Trimaster herzaaglint te koop met een lengte van 5010mm en een breedte van 41mm. Ik hoop dat iemand hier deze lengte kan gebruiken, want het is zonde van het mooie lint.

 2. #2

  Re: Te koop: LENOX Trimaster zaaglint

  Hallo, ik heb een grote Agazini lintzaag met linten van 198inch dus (meter lang. Ik zaag zelf mijn fineer en ben hiervoor reeds een tijd op zoek naar een zaagblad met weinig tanden per duim (2 of 3). Hoeveel tanden heeft jou zaag per duim en wat vraag je er voor? Is het een bimetaal blad?
  groeten Jony

 3. #3

  Re: Te koop: LENOX Trimaster zaaglint

  Het precieze aantal tpi weet ik niet, maar het is grof. Dit lint wordt beschouwd als één van de beste zaaglinten voor het zagen van fineer, Google er maar eens op. Ik zaag er zelf 600 jaar oud eiken van 20cm dik mee en dat gaat prima.
  Het is een hardmetalen zaagblad met carbide tanden, wat aanzienlijk stabieler is en een langere standtijd geeft dan bimetaal.
  Het lint kost nieuw meer dan 200,- incl. BTW. Als je interesse hebt PB dan even om te overleggen.

  gr, Emiel

 4. #4

  Re: Te koop: LENOX Trimaster zaaglint

  Wat vraag je er dan voor? Ik maak inlegwerk (marqueterie) met zelf gezaagde fineer van 2mm dik en zoek al een tijd een geschikt zaagblad. Het Lenox zaagblad is hier zeker voor geschikt.
  groeten Jony

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top