Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  Scheepstimmerman, werkeloos en weer op zoek.

  hey luitjes,

  Ik heb hier al enige tijd niet meer gepost en wil jullie om hulp vragen. Ik ben nu weer sinds 2 weken werkeloos en zoals jullie allemaal wel zullen weten verkeerd de jachtbouw in zwaar weer. Ze hebben echt nergens in NL mensen nodig lijkt het. Vandaar dat ik nu ook zoek naar werk als meubelmaker of interieurbouwer. Het hoeft ook niet in NL te zijn Belgie is ook prima. Ik woon in een huurhuis dus ik kan zo de huur opzeggen en vertrekken. Heeft iemand tips voor mij waar ik het kan proberen?

 2. #2
  Senior Member
  Ingeschreven
  Apr 2009
  Locatie
  Arnhem, als ik thuis ben
  Berichten
  118
  He Dervish,

  Ik weet dat ze een tijdje terug bij meubelmakerij Kopshout in Nijmegen een nieuwe vennoot zochten. Staat nu niet meer op de site zag ik net, maar misschien dat een belletje geen kwaad kan? Mocht dat uberhaupt iets voor je zijn, natuurlijk.

  www.meubelmakerijkopshout.nl

  In ieder geval heel veel succes, pittige tijd lijkt me!

  groet,

  Glen

 3. #3
  Ik heb net met Kopshout gebeld en ze hebben op dit moment niemand nodig. Ze vertelden me ook dat er in die regio veel meubelmakers mee gestopt zijn of dat ze nu ruimte over hebben vanwege de afnemende vraag die ze proberen te verhuren. Het is echt in heel NL rampzalig op dit moment. Ik heb nu zo'n beetje alle werven, meubelmakers en interieurbouwers in NL gebeld en overal hoor ik dezelfde geluiden. Ik denk dat ik me nu toch echt serieus op Belgie moet gaan richten.

 4. #4
  Of Duitsland natuurlijk. Daar schijnt de economie iets beter te zijn dan hier. Daarbij staat daar het vakmanschap daar ook in hoger aanzien dan hier.
  Misschien is dat ook een optie.

 5. #5
  http://www.willemsen-interieurbouw.nl/vacatures/ Scheepsbetimmering

  Google eens op vacature interieurbouw, kom je er nog wel wat meer tegen

  Succes
  vriendelijke groet,
  Albert
  Website
  Meubelwas
  Waterbeitsen

 6. #6
  Da's grappig, mijn achternaam is ook Willemsen. Misschien voorbestemd?

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top