Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Get a (Handi) Grip on this Stanley no. 18 Plane

  Toch weer leuk om te weten, na de koop van het schaafje wilde ik er wel wat meer van weten, ene Bryant Rice wist er wel wat over te vertellen Erg leuk!


  Get a (Handi) Grip on this Stanley no. 18 Plane
  Laatst gewijzigd door ViTu; 25-03-13 om 20:52.

 2. #2
  Zo eentje heb ik ook! Lekker schaafje, licht goed in de hand. De mijne heeft wel een flinke scheur in de zijkant maar dat lijkt in het gebruik niet te deren. Hoe is de jouwe er aan toe?

 3. #3
  Deze was gaaf, alleen was er volgens mij een een pot schellak overheen gevallen, dat was erg lastig te verwijderen. Maar gelukt!

  Bij jouw schaaf ontbreken dus ook de "grips"?

  Bryant (blokschaaffreak) vertelde me, toen ik hem vroeg of hij wat meer over mijn schaaf wist, dat deze de eerste was die hij was tegengekomen zonder grips! Grappig toch?

 4. #4
  Ik moest even gaan kijken wat ik precies heb, maar de mijne is een stuk ouder met nog een sweetheart beitel.
  Mooi verhaal van die Bryant. Ik heb het nu even rustig gelezen en het is wel een bijzonder schaafje dat je daar hebt. Ziet er ook erg netjes uit.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top