Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  festo domino frees afstandmal onjuist

  Hoi Collega's

  De afstands mal ( dat zwarrte ding dat je op de zijde schuift en de onderlinge afstand per gat zou moeten bepalen) van de domino frees is niet juist, er zit een flinke afwijking in. Heel grappig is dat de winkel waar ik dit aan heb uitgelegd, Mulder In Roden, dit heeft nagevraagd bij festool. Ze hebben na enig onderzoek de fout bevestigd en geadviseerd dit produkt niet meer te verkopen.
  Verder in alle andere winkels ligt het produkt nog gewoon......

  Groets

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.568

  Re: festo domino frees afstandmal onjuist

  Als je met de register pennen de gleuven gaat maken en je van gat naar gat gaat, wordt elke minimale afwijking gesommeerd. Aan het einde van een serie gaten kan dat aardig oplopen. Dit probleem is al op de diverse fora besproken. In het algemeen beveelt men aan de plaatsen van de gaten te merken en op de streep te frezen. Als je dan één stel gaten op de normale breedte freest en de overige op een bredere setting, is alles goed gefixeerd. Wel eerst controleren of het plexiglas plaatje met de strepen wel exact in het midden zit.
  Ik heb zelf weinig afwijking gemerkt van de vaste register pennen of die van de vleugeltjes. Ik vind het nog steeds een prachtig stuk gereedschap.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top