Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Vraag over bouwjaar Robland

  Even een vraag, weet iemand ook waar je het bouwjaar vinden op een robland x310. Zit dat in het serienummer verwerkt of wordt het apart vermeldt. En weet iemand het verschi tussen een lx en een x 310? Alvast bedankt voor je reactie

 2. #2
  Athanor
  Guest

  Re: Vraag over bouwjaar Robland

  Op mijn Robland zit een witte sticker met titel "Werkhuizen Landuyt" daarop staat ook het serienummer waarvan de laatste vier cijfers het bouwjaar aangeven. In mijn geval 2003. Ik weet niet of dat voor oudere modellen ook zo is.

  Het verschil tussen de X310 en LX310 is voornamelijk de swingarm en vergrote oplegtafel die de LX heeft. Afhankelijk van de vroegere actiemodellen kan het ook zijn dat er verschil in de sterkte van de motoren zit: 3 of 4 pk.

  Groet van Fons

 3. #3

  Re: Vraag over bouwjaar Robland

  Ik kon op mijn machine ( LX 310 )ook geen bouwjaar vinden :?: ,totdat ik op onderzoek ging om de aandrijf riemen van de zaag en frees bij te stellen .na wat onderdelen te hebben verwijderd kwam ik aan de binnen zijde van het frame ( met een soort viltstift )een cijfercode met het jaartal tegen .


  Geurt  ----------------niemand is onbekwamer dan een timmerman zonder hamer-------------

 4. #4

  Re: Vraag over bouwjaar Robland

  Bedankt voor de moeite! Weet ik waar het te vinden is :!:

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top