Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5

Onderwerp: Bierkrat

 1. #1

  Bierkrat

  Ik ben nu aan het werken in de Ardennen op een camping. En in Belgie zijn ze zo goed bezig dat ze daar 0.75 liter flessen Jupiler hebben . Nou was mijn broer laatst jarig (toen ik al hier in de Ardennen was) en nou heb ik voor hem 2 flessen gekocht. Ik heb ook al 4 bierglazen van Jupiler, ook voor het kadotje. Die glazen zijn onder motto, geniet en drink met maten.
  Nou wil ik een soort bak maken waar in die flessen komen te staan. Ik heb wel een idee van een vorm, maar dat is juist een standaard vierkante bak. Nou vroeg ik me af of jullie ál je ideeen in de groep wil gooien zodat op een mooi ontwerp kan komen.

  Alvast bedankt!

  René

 2. #2

  Re: Bierkrat

  Wat dacht je van een kratje zoals Hemski's politoerkistje? Flessen in tegenoverliggende hoeken zetten en vakjes voor 2 glazen aan elke kant maken. Als je daar dan ook nog een schuifdekseltje op maakt blijft alles mooi in balans, blijven je glazen schoon en -niet onbelangrijk- kan je makkelijk twee flessen en een paar glazen meenemen om ergens wat te gaan drinken

  Arthur

 3. #3

  Re: Bierkrat

  Aan zoiets had ik ook al zitten denken. Alleen krijg je dan een wijnflessen idee. Het lijkt me mooier als ook de flessen recht opstaan. Weet iemand hoe dat boek precies heet over de toolboxen van Scott Landis? Ik heb proberen te zoeken maar kom eigenlijk alleen uit op zijn workbench boek.

  Nogmaals dank.

 4. #4
  Athanor
  Guest

  Re: Bierkrat

  Het betreft het Toolboxbook van Jim Tolpin uitgegeven door Taunton Press.
  Het is (was) o.a. bij Baptist in Arnhem verkrijgbaar; de verwarring ontstaat omdat het ook in een set van drie boeken wordt verkocht waarvan de andere twee het Workshopbook en het Workbenchbook beide van Scott Landis zijn.

  Fons

 5. #5

  Re: Bierkrat

  Dankjewel! Ik ga het boek bestellen. Als ik thuis ben hoop ik het te vinden tussen de kast :lol:

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top