Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5
 1. #1

  Scheer HM800 bovenfrees op MP

  Het is niet mijn advertentie, maar ik heb contact gehad met de verkoper over deze MP advertentie en het is een Scheer HM800 bovenfrees (1300W, 220V) incl. een verzameling freesjes.
  Ik heb hier mensen lovend/lyrisch over dit merk gehoord, dus wellicht is iemand geïnteresseerd, ikzelf zoek een wat zwaardere.

 2. #2
  als je een wat zwaardere zoekt er staat nu een scheer hm40D op marktplaats niet de mooiste maar wie weet kan je hem voor een paar tientjes wegsnaaien als de scheer-fans niet tevoorschijn komen. of ben je opzoek naar een heel ander merk?

  moet trouwens zeggen dat ik nog nooit van een hm800 heb gehoord in mijn ogen is de betreffende frees een hm30.

 3. #3
  Ik hoor op dit forum lovende woorden over deze router, met name over de duurzaamheid en kracht. Daardoor zou ik dit merk wel tweedehands durven kopen. Nieuw zou ik een Triton overwegen.
  Kan de HM40D ook op 230V gebruikt worden? Ben nog even aan het uitzoeken of ik een drie fase aansluiting heb of niet...
  Het is lastig info te vinden over deze machines, de fabrikant geeft alleen info over huidige modellen.

 4. #4
  'k Heb ook zo'n ouwe Scheer, heel degelijk, maar ook heel zwaar lijkt me om uit de vrije hand mee te frezen. Het is de bedoeling dat ik mettertijd een pantorouter maak zoals die van Mathias Wandel, en zou de scheer daarvoor gebruiken.

  Om in te bouwen in een freestafel ook uitermate geschikt lijkt me!

  Groeten,
  Steven
  Als de kat van huis is...
  ...wordt de melk zuur
  www.houtentiek.be

 5. #5
  Inderdaad, ik wil er een om te gebruiken voor onder een tafel, of langs een geleider, niet zomaar los uit de hand. Daarvoor heb ik al een Metabo OFE738, maar die is wat licht (710W).

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top