Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5
 1. #1

  "oude" klepbank opknappen

  Ik het nieuwe huis moet ook nieuw meubilair komen. Omdat ik nogal op "cheap" ben hebben we deze "antieke" bank op Marktplaats gekocht. Een kleine eerste inspectie bij de verkopers verraden een sticker met streepjes code en het vermoedelijk bouwjaar. Er was nogal wat mis met de constructie, alles was gespijkerd er zat los. Wel leuk om weer eens met hout in de weer te zijn.De zitting was doorgezakt maar met nieuw hout is dat snel weer in stevig. Hier een daar wat schroeven en de rustieke bank heeft zijn plaatsje gevonden.
  IMG_7575.jpg
  IMG_7582.jpg
  IMG_7574.jpg
  IMG_7582.jpg
  IMG_7586.jpg
  Laatst gewijzigd door armadaman; 22-01-13 om 21:30.

 2. #2
  Een mooi "Armadaman" project . Ben je al helemaal klaar met het nieuwe huis?

  jaap

 3. #3
  Ha Jaap
  Het verbouwen en klussen loopt een beetje op het eind. Er zijn nog heel veel kleine klusjes die ik met tegenzin voor me uit schuif. het probleem zit hem een beetje in de schuur/werkplaats/garage. Deze staat wel tegen het huis aan maar is niet verwarmd en ook niet geïsoleerd. Er staat een thermometer in en die geeft 2 a 3 graden C aan. Ook is het er een enorme p...zooi die opgeruimd moet worden. Om met dat soort temperaturen te werken zie ik niet echt zitten. Voordat je gereedschap op temperatuur is ben ik het ZAT.

 4. #4
  oud hout
  Ingeschreven
  Nov 2009
  Locatie
  het land van Maas en Waal
  Berichten
  2.469
  Dat is al snel een graad of 5-10 warmer dan in mijn garage, dus hop hop, aan het werk.  Met vriendelijke groet,
  Joris

 5. #5
  Ik weet nog een klusje voor je.
  Verwarming doortrekken naar de Garage.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top