Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  Leuke zoekresultaten voor Spanzaag...

  Ik ben bezig een spanzaag te maken, en was op zoek naar wat informatie over de bevestiging van het zaagblad. Google erbij gepakt, en ik kwam onder andere op de volgende links uit:

  http://nl.made-in-china.com/tag_sear..._yighnn_1.html

  en

  http://nl.aliexpress.com/item/FRAME-SAW/335688154.html

  Ik moet erbij zeggen dat ik niet naar de titels keek, maar direct naar de resultaten. Hilarisch! Ik wil ze jullie niet onthouden.

  Zo blijkt je hier onder andere een 'Zaag van het Kader' te kunnen kopen - en natuurlijk dan ook een 'Blad van de Zaag van het Kader'. En wie heeft er nu geen behoefte aan een 'Kader zag de Boren van de Beetjes'? Ik zag ook producten waar ik er al een aantal van heb - zo kan je hier ook een 'Zaag van de Troep' krijgen. He, van dat type heb ik er volgens mij al een stuk of 10 liggen!

  De tweede link geeft ook inzicht in waar die moderne chineese zagen nu van gemaakt worden. Niks geen A2 of O1 staal - je kan hier gewoon een blad bestellen van een 'hoogwaardige geilheid legering'! Dat moet werkelijk heerlijk zagen - iets voor een groepsbestelling?

 2. #2
  Interessant - in die zin dat de tekst van de eerste link suggereert dat eea het resultaat is van machinale vertaling uit het Engels, ipv wat je veel bij Chinese (en Japanse) handleidingen ziet, handmatige vertaling uit het Chinees door ter zake minder kundige vertalers. De tweede link lijkt wel op 'standaard' vertaald Chinees...

  Overigens is het afleveren van mindere vertalingen niet alleen het voorrecht van Aziatische producenten - zo zag ik onlangs een opmerking over de Engelse versie van de handleiding van een Zweedse mixer:

  However, it has two weak spots. One is the manual which I jokingly say was written in Swedish, translated into Mandarin, and then translated into English by people who weren't cooks or bakers and weren't native speakers of any of the languages in question.

 3. #3
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Don_Paul Bekijk Berichten
  De tweede link geeft ook inzicht in waar die moderne chineese zagen nu van gemaakt worden. Niks geen A2 of O1 staal - je kan hier gewoon een blad bestellen van een 'hoogwaardige geilheid legering'! Dat moet werkelijk heerlijk zagen - iets voor een groepsbestelling?
  Moet die dan nog wel invetten tegen roest?

  Ok een dan nog: als je hem invet dan word het een vetgeile zaag

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top