Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 7 van de 7
 1. #1
  oud hout
  Ingeschreven
  Nov 2009
  Locatie
  het land van Maas en Waal
  Berichten
  2.468

  Problemen met het forum?

  Zijn er problemen met het forum? Ik kreeg vandaag namelijk een aantal keer de melding dat het niet bereikbaar was.
  Met vriendelijke groet,
  Joris

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.552
  Ik had hetzelfde. Maar alles lijkt nu weer normaal.

 3. #3
  Heb een groot probleem met het forum ben er aan verslaafd geraakt ;-)

 4. #4
  Klopt. Zonet (5 minuten geleden) kwam ik er ook niet op. Ik dacht eerst dat het aan mijn internet lag, maar dat zal wel niet het geval zijn.

  Groeten Rudolf.

 5. #5
  Ik had vanavond hetzelfde probleem. Bij het inloggen op www.woodworking.nl kwam ik elke keer uit op een hostings pagina. Nu werkt alles weer.

 6. #6
  In Bangkok had ik grote problemen, gistermorgen om 6 uur (bij jullie 12 middernacht) werkte het prima en 3 uur later kreeg ik de pagina van Hostnet op het scherm, de provider waar het abo loopt voor de domeinnaam. Dat heeft me een paar uur gekost, server was prima, er leek niks aan de hand, maar geen forum op het scherm. Uren later kon ik een vriend in Nederland bereiken en bij hem werkte het forum prima. Hostnet had inmiddels een servicebericht geplaatst dat ze met onderhoudswerkzaamheden bezig waren. Maar ik heb de hele dag geen forum op het beeld kunnen krijgen, de dns servers(die ip nummers doorverwijzen naar de werkelijke site) hier zijn af en toe bijzonder traag, die updaten niet snel. Maar nu werkt het hier ook weer . Erg slordig van Hostnet, dat wel.

  jaap

 7. #7
  Hier nog even het berichtje van de site van de hosting provider. Ze werken schijnbaar van 9 tot 5, want om 's nachts 3 uur nederlandse tijd, was het al mis.

  jaap


  [Opgelost] Storing: Nameserver
  08-01-2013 09:17:01
  10.30 uur:
  ns1.hostnetbv.nl is weer volledig online.
  9.16 uur:
  ns1.hostnetbv.nl is uitgeschakeld. Hierdoor zullen alle DNS-verzoeken gerouteerd worden naar ns2.hostnetbv.nl zodat de goede DNS-informatie zal worden geserveerd.
  8 januari 2013, 9.15 uur:
  Op dit moment is er een storing op onze nameserver: ns1.hostnetbv.nl. Hierdoor kan uw domein niet, of niet correct, resolven. We werken hard aan een oplossing.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top