Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: Rinus

 1. #1

  Rinus

  Ik sta al even geregistreerd en het is tijd om even te vertellen wie ik ben en wat ik zoal doe.

  Ik ben Marinus, geregistreerd als Rinus en de laatste 10 jaar steeds meer actief met het hout. Ik doe veel met eiken omdat dat toevallig voorradig is, maar ander inlands hout ga ik niet uit de weg. Ik doe veel samen met Ernst Kuhne (ook bekend op dit forum) en we maken tafels, kasten, stoelen, maar ook wel een bed of een schuur. Vooral dingen die we leuk vinden om te doen. Mijn werkplaats is niet altijd even goed opgeruimd. Zie ook de foto's van Ernst.
  We proberen opdrachten binnen te krijgen en die kostendekkend te leveren. Vanaf 1 november ben ik ingeschreven in het Handelsregister. Niet dat ik rijk denk te worden van meubels maken, maar bij een aantal bedrijven kom je makkelijker binnen als je een KvK nummer hebt. Tot nog toe heb ik niet kunnen ontdekken dat de prijzen een stuk interessanter worden.
  Ik heb o.a. de beschikking over een Robland K31. Ben ik zeer tevreden mee. Onlangs een kettingfrees bij BVA auctions gekocht. Het merk is Invicta. Nooit van gehoord maar hij doet wat hij moet doen. Wil je meer weten? Vraag gerust.

 2. #2
  Rinus,

  Welkom!

  Met vriendelijke groet,
  Koos

 3. #3
  welkom hier op dit mooie foru, en veel plezier hier, dat had je al waarschijnlijk
  GROETJES MOOTJE

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top