Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Sint is vroeg dit jaar

  Mijn vrouw was een week in Nederland en kwam gisteravond o.a. met deze 2 pakketten thuis . Het bovenste, lange pakket van mijn grote houtvriend en handelaar Rick, met mooi kwartiers essen en een verrassing waarvan ik gok dat het che-chen is. Prachtig hout, dank je wel Rick! De onderste doos komt van Baptist, met o.a. een grondschaafje van Lie Nielsen, een groefschaafje van Veritas en 3 Auriou raspen. Super mooi allemaal. En mijn vrouw moest dit en nog allerlei andere kado's en spullen meeslepen uit Nederland, dus die kwam zwaar beladen weer thuis afgelopen nacht om 03:00 uur. Het was de bedoeling dat ze gistermiddag al zou landen maar een technische storing met het Lufthansa toestel vertraagde de boel met 12 uur! Dat is echt pech hebben, want ze is wel vanmorgen om 7 uur naar kantoor gegaan. Maar dat ik zo'n super vrouw heb wisten jullie al, wie mag nou een werkplaats in de woonkamer inrichten....... Nou bij Rick kunnen ze er ook wat van, Rick zijn vrouw verft zijn werkplaatsvloer in een hippe kleur en ze wonen in een soort hout pakhuis.

  groeten uit bangkok,

  jaap

 2. #2
  Soms zit geluk in hele gewone dingen
  Houterig mannekke

 3. #3
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1
  Waar zouden we zijn zonder onze vrouwen........?

  Het is inderdaad che-chen, leuk gebookmatched setje !!
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 4. #4
  Een prachtig setje Rick! En Wupsie, geluk zit altijd in gewone dingen, anders noemen we het opwinding. Maar zo heel gewoon is het ook weer niet, ik voel me nog altijd zeer bevoorrecht om zo in een web catalogus wat gereedschap uit te zoeken wat iemand dan in Arnhem voor je verpakt wat hier in Bangkok terecht komt. En ook bijzonder is het dat iemand speciaal voor jou wat tijd vrij maakt, en hout bij elkaar zoekt er wat moois bij doet, wat hij mooi vindt maar hij weet dat de ontvanger dat ook zal vinden, dat ook allemaal netjes verpakt en dat hier dan 11.000 km verderop zijn bestemming vindt. Dat vind ik wel bijzonder, echt!

  jaap

 

 

Labels voor dit Bericht

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top