Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Paul Sellers masterclasses

  Voor de liefhebbers: https://woodworkingmasterclasses.com/

  Dit is de online masterclass van Paul Sellers. Mocht je kiezen voor het premium account (zoals ik gedaan heb), dan kun je beter eerst even naar zijn blog gaan (www.paulsellers.com) om een kortingscouponcode (goeie voor galgje) te kopieren. Ik mag nu maandelijk $12.75 betalen voor alle content. Ik vind het de moeite waard, maar dat is uiteraard persoonlijk. Hij biedt ook een gratis account aan, maar dan kun je de project episodes niet bekijken.

  Geniet ervan..... of niet

  Groet,

  Michael

 2. #2
  Best interessant, maar dan ... zijn eerste project 'shaker-style wall clock' is toch iets vreemd. Een ruime slinger-klok-kast voor een elektrisch gestuurde klok. Is gelukkig minder luidruchtig dan het echte ding - ik had er vroeger één in mijn kamer met thermisch compenserende slinger. De kast komt mij leeg en naakt over. Ik zou beter een barokke zwarte woud koekoek met dennenappel gewichten ergens op de kop tikken en moderniseren. ... niet dus

 3. #3
  In principe gaat het niet echt om de klok, maar hij laat zien hoe je met handgereedschap een bepaald doel kan bereiken. Dit doet hij aan de hand van projekten. Ik verwacht ook dat naarmate de tijd vordert de werkstukken gecompliceerder zullen worden. Time will tell.

 4. #4
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1
  Ik heb net het 1e (gratis) deel zitten bekijken. Wat kan die man het toch duidelijk uitleggen. Voor de mensen die houden van handgereedschap en/of vakmanschap is dit een aanrader!!
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top