Welkom bij www.woodworking.nl.
Pagina 1 van de 3 123 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 25
 1. #1
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.558

  Ik ging alleen maar een batterijtje voor een horloge halen .......

  Zoals meer houtbewerkers heb ik ook last van een zeker syndroom. Als ik een gereedschapszaak of bouwmarkt binnenloop weet ik nooit met wat ik naar buiten kom. Ik had een minuscuul batterijtje voor een horloge nodig, het was lekker weer dus waarom niet op de fiets even naar Home Depot. Het batterijtje was snel gevonden, bij de kassa's, dus er was geen enkele reden om de zaak verder in te lopen ....
  Even later stond ik bij de kassa met een battarijtje EN een Pony klem voor op een 3/4" gaspijp. En alleen omdat ik bij het opruimen van de tweede basement een gaspijp heb verwijderd die niet meer gebruikt werd. Ik moest nog een andere boodschap doen (groceries) en dat bracht me bij Woodcraft. Hier had ik niets te zoeken maar ik ging er toch binnen. En ik kwam weer buiten met een hulpstuk om 45 graden aan schilderijlijsten of aftimmeringen af te tekenen en een setje precisiedriehoeken. Dat laatste setje bestond uit twee maten driehoeken en een MDF-houder voor aan de muur.

  Voor de driehoeken, zie http://www.woodpeck.com/triangles.html

  Meer info over het 45 graden hulpstuk: http://www.milescraft.com/videos/840...ilescraft.html
  Bijgevoegde Afbeeldingen Bijgevoegde Afbeeldingen

 2. #2
  Nu al aan het horden geslagen????....lol
  Mooi spul trouwens, daar kun je nooit genoeg van hebben.
  Houterig mannekke

 3. #3
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.558
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door wupsie Bekijk Berichten
  Nu al aan het horden geslagen????....lol
  Mooi spul trouwens, daar kun je nooit genoeg van hebben.
  Sommige zaken kan je niet laten liggen. Ik heb een paar projecten voor de lange termijn en daarvoor sla ik nu en dan in. Vooral als het iets is dat je in Nederland niet bij de bouwmarkten aantreft. Soms gaat er iets in de aanbieding en dan moet je toeslaan.
  M'n blokhaken heb ik met de precisiedriehoek gecontroleerd. Alleen twee goedkope combinatie schrijfhaken weken iets af maar de rest was right on the money (zoals men zegt in de lokale lingo). En met de gerecupereerde gaspijp heb ik een giga klem. Die kan ik goed gebruiken als ik een echte werkbank ga maken. De bankschroeven heb ik al.

  ## Off topic ##
  Over hoarden gesproken. Er zijn op de TV soms programma's over hoarders. Je gelooft je ogen niet hoe mensen kunnen leven in een complete varkensstal. Vaak raken ze door een ernstig voorval uit balans en vertonen ze vreemd gedrag. De ergste was een veteraan die in een slaapzak in z'n tuin sliep onder een lap plastic. Z'n huis lag tot de nok vol met wat hij op straat vond en z'n tuin begon ook al aardig vol te raken. Er kwam een tiental dumpsters aan te pas om alles af te voeren.
  http://tlc.howstuffworks.com/tv/hoarding-buried-alive
  Je moet je wel door wat commercials heen bijten.
  Laatst gewijzigd door WR1944; 17-10-12 om 15:01. Reden: typo

 4. #4
  Dit is zooooo herkenbaar

  jaap

 5. #5
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jul 2011
  Locatie
  West-Friesland
  Berichten
  1.580
  Yep, hier ook
  De "baas" vind dat ik daarvoor in therapie moet
  Waar gehakt wordt, vallen spaanders, .

 6. #6
  Ik slaap in de schuur, kan best
  Houterig mannekke

 7. #7
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.558
  Ik hoop dat jullie het inslaan van gereedschap bedoelen en niet het hoarden.
  M'n vrouw heeft een lichte tendens tot hoarden maar met wat overredingskracht zijn er wel weer wat vuilniszakken te vullen. Zolang ik de leefomstandigheden verbeter heeft ze totaal geen probleem met mijn aankoopbeleid.

 8. #8
  Nu ik geen foto van dat batterijtje zie begin ik toch te twijfelen of dat de werkelijke aanleiding was om gevolg te geven aan een niet te stillen honger naar al dat mooie spul.
  Overigens wel herkenbaar maar dan is een batterijtje vaak een houtdraaibeitel, nog ander schuurpapier, nog weer een andere verbeterde schuurpasta of beits............................................. .........enz.enz.
  vr.gr. Jan Pranger.
  http://www.arstorno.nl [b:3c68c353]"hout-vormen"[/b:3c68c353]

 9. #9
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.558
  Om alle twijfel omtrent m'n oprechte motieven weg te nemen volgt hier een foto van de verpakking van het betreffende batterijtje. Tevens een foto van de Pony klem in actie aan de gaspijp.
  De eerlijkheid gebiedt me te vertellen dat ik het batterijtje ook bij Radioshack of onze supermarkt had kunnen kopen maar dat had toch net even minder aantrekkingskracht. Zelfs met de grotere afstand tot Hone Depot. Misschien was er toch iets diep in m'n onderbewustzijn .......
  Bijgevoegde Afbeeldingen Bijgevoegde Afbeeldingen

 10. #10
  Mooie klem! Mag ik vragen wat je er voor betaald hebt?

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top