Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  Aspirant meldt zich, even voorstellen

  Hallo allemaal,

  Sinds een weekje ben ik druk bezig de gehele inhoud van het forum te lezen. Met name de inrichting van werkplaatsen, gereedschappen en een aantal werkstukken bekijken. Enkele jaren geleden heb ik een aantal finlog-, canadese logwoningen meegebouwd (een rare canadees met een een voorliefde voor hout geholpen) en daar mijn hart aan houtbewerking verloren. Tussendoor wat gefreubeld met kleine zaken (vanwege ruimtegebrek) en altijd de wens 'ooit als ik toch ruimte heb .....'.

  En dan eindelijk, een nieuw huis (gezinsuitbreiding) met een garage én losse bergruimte voor alle zooi. De garage wordt mijn werkplaats, en is 6,50 bij 3,62 (min nog wat ruimte voor fietsen, bolderkar en ander noodzakelijk kwaad. Het huis is een (deels) opknapper en ik wil alle meubelen zelf gaan maken en daarnaast vind ik het leuk om kinderspeelgoed te maken.
  Aan de ruimte en de gereedschappen zal het niet liggen, enkel aan (het ontbreken van) vaardigheden. Al doende leren, en ik heb een open haard, dus als het echt mislukt.... Ik hoop dat ik er niet al te warmpjes bij zit deze winter.

  Voorlopig ga ik me eerst richten op het 'bouwen' van de werkplaats (werkbank, kasten, tafels voor apparaten etc.) en vervolgens een stapelbed a la bedstee/boomhut voor mijn kleine mannetjes.

  Groetjes !

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1
  Welkom!! Zo'n open haard wil ik ook nog steeds graag hebben ....Dan kan het bewijs direct de kachel in hahaha
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 3. #3
  welkom hier en veel plezier hier
  GROETJES MOOTJE

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top