Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  opruimen in de werkplaats

  Ik had in de garage op allerlei plekken hout liggen dat nu maar eens een goed plekje moest krijgen. De wand dus leeggehaald en er een mooi systeem opgehangen. Ik had nog behoorlijk wat wandrail elementen liggen, dus daar maar een net geheel van gemaakt. Omdat ik de wand had leeggehaald moesten de lijmklemmen een nieuw plekje krijgen, dus die direct maar netje opgeborgen. Dit was het enige plekje was nog vrij was, boven de gevelkachel. Die heb ik overigens enkele maanden geleden geinstaleerd. Dat werkt voor mij super. Wanneer ik er niet ben houdt hij de boel vorst en vocht vrij (thermostaat) en wanneer aanwezig is het snel warm en behaagelijk.

  Opgeruimd staat netjes zullen we maar zeggen..
 2. #2
  aahh, netjes!
  hoelang blijft t zo?
  nee echt niet, ik heb geen verslaving. ik zou elk moment kunnen stoppen met houtdraaien als ik zou willen...misschien morgen, vandaag komt nu net even niet uit.

 3. #3
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1
  ik voel me enigzins vereerd door de foto....hebben mijn houtjes een eigen mini-rekje....
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 4. #4
  Ziet er netje op geruimd uit. Een kleine tip, door de warmen lucht uit de gevel kachel kunnen de houten handvatten van je lijmklemmen uit-drogen en gaan scheuren en of los gaan zitten. Ik had namelijk ook mijn lijmklemmen boven de gevelkachel hangen.


  groetjes marc.

 5. #5
  @draainick, ik ga mijn best doen om het zo netjes te houden.. Ik heb een vrij grote garage (7x6) als werkplaats, maar die moet ik voor een stukje nog delen met de rest van de familie dus het is wel zaak dat het een beetje netjes blijft...

  @Rick, ha, ik dacht wel dat je dat zou zien. Het stapeltje wordt iedere keer wat minder, maar wel een mooi plekje zo toch?

  @Ed bedankt voor de tip. IK heb natuurlijk wel nagedacht over het effect boven de gevelkachel, en ik bedacht me dat van al het gereedschap de lijmklemmen het minste schade konden oplopen op die plek... ik hou het in de gaten.

 6. #6
  Lekker handig, gedaan met ijskoude klemmen in de winter .

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top