Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 8 van de 8
 1. #1

  Is het nieuwe marktplein wel zo'n goede keuze

  Beste forummers,

  Het nieuwe marktplein wordt maar mondjesmaat gebruikt; de oude variant kende een veel levendiger beeld. Ik denk dat ik misschien toch niet de goede keuze heb gemaakt en dat we daarom maar weer terug moeten naar de oude variant. Wat vinden jullie?

  jaap

 2. #2
  Ik vind dat inderdaad ook dat het oude marktplein vele malen meer gebruikt werd. Toen werd er veel meer aangeboden. Ik vermoed met dat het te maken heeft dat het nieuwe marktplein ''ingewikkeld'' in gebruik is. Lastig om uit te vogelen hoe je nu iets plaatst en hoe je een foto toevoegd. Ook is het hele venster anders kwa opbouw dan alle andere subforums op dit forum...


  -voorzichtig steek ik mijn hand op als het gaat of het beter is om terug te gaan naar de oude manier
  Een huisarts weet van veel dingen een beetje. Een specialist weet van een beetje, heel veel. Ik ben een super- genie: ik weet van niks, alles

 3. #3
  Vroeger was alles beter :-) ook het oude marktplein.
  . . . Als er 1 gereedschap over de dam is staat zo je werkplaats vol . . .

 4. #4
  Het oude marktplein was gebruiksvriendelijker. Wat mij betreft is terug keer naar de oude situatie een goede keus.

 5. #5
  Hallo Jaap/Baas
  Ik vind zelf het nieuwe marktplein NIET makkelijk in gebruik. Ik heb er wel wat verkocht maar krijg mijn advertentie er niet meer weg. Ook lult het maar moeilijk er een mooie tekst in de advertentie te zetten. Misschien moet er een soort handleiding in het Nederlands komen. Of is het mogelijk de TAAL in het Nederlands te zetten. Er is vast wel een beetje aan te sleutelen. Ik wil er best wel wat aan hobbyen, hoewel dat meer iets voor de winter is.
  Ik ben benieuwd wat er mee gaat gebeuren.

 6. #6
  hoi jaap,
  ook ik moet bekennen dat ik het oude marktplein wat toegankelijker vond
  nee echt niet, ik heb geen verslaving. ik zou elk moment kunnen stoppen met houtdraaien als ik zou willen...misschien morgen, vandaag komt nu net even niet uit.

 7. #7
  Senior Member
  Ingeschreven
  Apr 2008
  Locatie
  Nederweert
  Berichten
  1.169
  Ik kijk altijd of er nieuwe berichten zijn met de knop in het menu, bij het oude forum kwamen de resultaten van het marktplein ook in beeld, nu het marktplein gescheiden is van het forum is dit niet meer het geval. Hierdoor kijk ik ook nooit meer in het marktplein...
  Vond op het oude forum de optie "toon nieuwe berichten" en "toon ongelezen berichten" ook beter als nu, niet alle ongelezen berichten blijven bij mij in de lijst staan.

 8. #8
  Dat is helder, we denken er wel hetzelfde over. Ik ga per direct het oude marktplein weer openen en in het weekend het andere sluiten. Elke verandering is geen verbetering, maar op een forum waar we graag met gereedschap werken wat al honderden jaren bijna onveranderd zijn werk doet, is dat ook geen verrassing. Mijn hartelijke dank voor de reacties .

  jaap

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top