Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 8 van de 8
 1. #1

  A question for non-English speaking countries

  http://paulsellers.com/2012/08/a-que...king-countries

  Paul Sellers vraagt naar niet engelstalige houtbewerkingstijdschriften, hoe zit het met nederlandstalige tijdschriften? Goede vraag, hoe zit dat eigenlijk - al zou ik te spaarzaam zijn om mij te abonneren. In het nederlands is het eerder doe het zelf zoals Dobbit , ... Na Vijven, ...
  Aan de franse kant hebben ze er een paar denk ik. Aan de duitse kant http://www.holzwerken.net , al lijkt het van ver een echo van amerikaanse toestanden.

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1
  Volgens mij zijn er vooral bladen uit de verenigingen zoals Radius. Ik vraag me af of er een markt voor is. Zo lijkt me het ook erg gaaf om een nederlandstalig boek uit te brengen over een aantal projecten....maar of er vraag naar is ??? hahahahaha....Dan krijgt iedereen bij een bestelling van 3 planken een boek erbij!!!
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 3. #3
  Vroeger had je "Houtnieuws" , een vakblad voor de houtverwerkende nijverheid. Ik weet niet of het nog bestaat.

  groeten
  Ornament
  http://www.houtsnijden.be

 4. #4
  hallo,
  ik was nog vergeten te zeggen dat " Houtnieuws" het een Belgisch vakblad is of was. Ik heb er vroeger een aantal nummers van gezien. Misschien is er iemand uit de houtnijverheid die daar iets meer over weet?
  groeten
  Ornament
  http://www.houtsnijden.be

 5. #5
  Athanor
  Guest
  Er is een blad "houtwereld" dat volgens mij op de houtindustrie in de breedte is gericht. Ik lees daar de dagelijkse nieuwsbrief van. Zie hier de nieuwsbrief van vandaag: http://nieuwsberichten.nijgh.nl/inde...6ZpGlsnGaYkZs=

  Fons

 6. #6
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rickkoorman Bekijk Berichten
  Zo lijkt me het ook erg gaaf om een nederlandstalig boek uit te brengen over een aantal projecten....maar of er vraag naar is ???
  Moet je eens kijken wat hier allemaal tussen zit. Mij lijkt het wel dat jij daar zonder probleem ook een boekje tussen kan zetten.

  www.davidsfonds.be

  Of het nu een boekje met versjes, wijsheden, kruiden, een dieetboek van een politicus, knutselwerkjes of uitstappen met kinderen is, het zit er allemaal tussen. En blijkbaar verkoopt het.
  Handwerkboeken verkopen tegenwoordig goed.
  madamezsazsa.blogspot.be
  Haar zaakjes lopen goed op dit ogenblik, dit zou voor een houtbewerker ook moeten kunnen, niet?
  Het is maar dag en avond, en heel even middag...

 7. #7
  Bedankt voor de reacties. Ik vond Gary katz initiatief toendertijd leuk met de ThisIsCarpentry.com site en het eerste jaar trimestriële publicaties. Kenners aan het woord over één onderwerp in 1000 woorden en veel foto's en dat alles gratis.

 8. #8
  Le Bouvet is een Frans blad.
  Is breder dan enkel meubelmaken. Er staan ook manieren in om (met hout ed.) aan je huis te klussen. Bijvoorbeeld hoe maak ik een keuken, of omtimmer ik een deurkozijn. Echt voor de Fransen die diep in een bos vanalles en nog wat zelf doen.

  Vanuit Le Bouvet wordt ook Bois+ uitgegeven, dit zijn meer losse projecten en beschrijvingen van machine's.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top