Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  met de paplepel in gegoten

  Beste houtfreaks,

  Als zoon van een scheepsbeschieter is hout er met de paplepel (!) ingeschoven en daarom in het bezit van een mooie collectie timmergereedschap ("old tools are still the best tools..") maar koop er graag nog steeds iets nieuws bij en kan niet meer zonder bovenfrees...Als kantoorfreak mag ik zelf graag timmeren , vooral de meer gecompliceerde Rietveld ontwerpen.Als lid van een roeivereniging ben ik ook intensief betrokken bij het instandhouden van onze overnaads gebouwde vloot.Verder geniet ik van iedere nieuwe aflevering van Fine-Woodworking...
  Arie

 2. #2
  Welkom op ons forum Arie. Je stond met je cv in de posting van Rene Kooijman, dat is te bescheiden. Ik heb van je posting een eigen onderwerp (een draadje heet dat ook wel) gemaakt. Ergens bovenin in een zwarte balk staat FAQ. Daar lees je van alles over het gebruik van het forum.

  jaap

 3. #3
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1
  Welkom Arie !!!
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top