Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 10 van de 10

Onderwerp: ladegeleiders

 1. #1
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2011
  Locatie
  Boirs, België
  Berichten
  1.748

  ladegeleiders

  Wat verstaan jullie onder vol of volledig uittrekbare geleiders?

 2. #2
  Volgens mij zijn dat geleiders die het toelaten dat je een lade zo ver uit kunt trekken dat het achterpaneel van die lade gelijk valt met het voorpaneel van de andere laden.
  Bijvoorbeeld deze:
  http://www.baptist.nl/houtbewerkers/...eleiders-500mm

 3. #3
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2011
  Locatie
  Boirs, België
  Berichten
  1.748
  Dat dacht ik dus ook, heb vorige week een aantal volledig uittrekbare geleiders besteld bij een Nederlands bedrijf, vandaag aangekomen en toen ik ze wilde monteren bleek dat ze maar gedeeltelijk uitschuiven, met een verlies van 90mm. Totaal onbruikbaar voor mijn gebruik. Heb een mail gestuurd, ben benieuwd naar de reactie.
  Had ze daarvoor ook nog besteld bij een Engels bedrijf en die zijn nu blijkbaar op verlof en ik hoor er niets meer van. Mijn project is blijkbaar vervloekt!

 4. #4
  Nu niet om de wijsneus uit te hangen, maar heb je al eens gekeken in het gamma van Hettich of Blum ofzo? Dat zijn 2 standaardmerken voor beslag hier in België. Ik zie niet goed in waarom je daarvoor in Engeland moet gaan bestellen?

 5. #5
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2011
  Locatie
  Boirs, België
  Berichten
  1.748
  Omdat ik gewoon de Beste prijs heb gezocht, 2 à 3 keer goedkoper dan Blum of hettich hier. Ben gewoon een systainer kast aan het maken voor mij, heb geen zin om voor €200 aan geleiders er in te steken.

 6. #6
  Ter info: Blum koop ik bij Lignoshop. Dat was de enige (en over het algemeen de goedkoopste) plek die ik kon vinden voor het hele Blum assortiment. Het enige artikel dat hij niet in zijn webshop had, had hij er binnen een week op staan. Goede service, scherpe prijs.

 7. #7
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2011
  Locatie
  Boirs, België
  Berichten
  1.748
  Ik heb deze gekocht in promo van accuride, voor minder dan de helft dan bij ligno.
  Het zijn 350mm 3 delige geleiders op kogellagers, maar ze komen in werkelijkheid slechts 260mm uit!? Op de site van accuride kan ik zulke geleiders niet terugvinden, wel dit model dat uiterlijk exact hetzelfde is maar op de installatie pdf zie je dat hij 100% uitsteekt.

 8. #8
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jun 2011
  Locatie
  Omgeving Eindhoven
  Berichten
  116
  Ik heb laatst ladegeleiders gekocht bij de webshop van ladegeleider.nl. De variant met een draagvermogen van 45 kg. Stevige ladegeleiders, en 100% uittrekbaar is ook echt (meer dan) 100%.
  Je hebt de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voordat je bestelt; ik kreeg daarbij nog een leuke korting op de webshopprijs.

 9. #9
  Ik weet niet hoe lang ze moeten zijn maar er staan 2 koopjes op marktplaats. Ik weet niet of ik hier links neer mag zetten maar ga maar naar marktplaats en zoek op thomas regout. Mocht je ze nodig hebben is het een koopje.

 10. #10
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2011
  Locatie
  Boirs, België
  Berichten
  1.748
  Kleine update, de eerste winkel meubelbeslagshop.nl waar ik mijn geleiders had besteld en die verkeerd waren heeft er mij plots correcte opgestuurd. Blijkbaar een fout bij hun leverancier.
  Nadat ik geen nieuws meer kreeg van ze ging ik hier bijna aanraden om niet bij hun te bestellen, maar ze hebben het zelf toch recht gezet. En de foute geleiders mag ik houden, een mooie geste.
  Aan te raden dus!

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top