Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5
 1. #1
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Drongen, Belgie
  Berichten
  359

  Eindelijk ook even voorstellen

  Hallo allemaal,

  Ik ben al een tijdje ingeschreven op dit zeer leerrijke forum en heb ook al een aantal bescheiden werkstukken gepost, maar tot nu toe heb ik mij nog niet 'officieel' voorgesteld. Ik ben Frank en woon in Drongen (Gent) in België, samen met mijn vriendin Veroniek en mijn zoontje van 4, Floris. De meeste werkstukken die ik tot nu toe gemaakt heb, zijn meubelstukken voor eigen gebruik. Eerst in mijn eerste verbouwing, een huis dat ondertussen verkocht is, en nu in onze bestaande woning. In de huidige woning heb ik eindelijk ook een klein ateliertje voor mezelf (gebouwd onder het mom van een garage voor de auto) waar ik mijn machines heb staan. Ik werk nu meestal met plaatmateriaal, voor een deel ook omdat ik de kennis ontbreek van vele anderen hier die in massief hout werken. Ik ben blij met de resultaten die ik boek, maar sta dikwijls met mijn mond vol tanden als ik hier bepaalde werkstukken zie passeren.

  Hierbij nog enekel foto's van mijn werkplaats:
  [ATTACH=CONFIG]761

  [/ATTACH][ATTACH=CONFIG]

  760[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]

  759[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]

  758[/ATTACH]
  Bijgevoegde Afbeeldingen Bijgevoegde Afbeeldingen

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1
  Welkom !! Mooie werkplaats !!
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 3. #3
  Welkom,

  en je hebt een mooie collectie gereedschap
  MvG
  Chris
  If you put your mind to it you can accomplish anything

 4. #4
  Dat "eindelijk" is wel erg grappig Franksken, want je bent het 9e lid dat zich ooit inschreef (heb het op het oude forum nog even opgezocht). Bedenk daarbij dat de eerste 6 mensen waren die ik kende en hen daarom gevraagd had. Ik had me zlef nog niet eens inschreven als jaap!!! Dus ik vind het geweldig dat je je nu voorstelt, als 1 van de trouwste leden op dit forum. Het klinkt wel een beetje overdreven als ik zeg, welkom op ons forum. Ik heb wel een vraag, hoe kwam je zo snel op dit forum terecht?
  Je hebt een mooie werkplaats met mooie machinerie en ik hoop dat je er nog lang plezier aan beleefd en dat je ook nog lang het forum bezoekt!

  jaap

 5. #5
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Drongen, Belgie
  Berichten
  359
  Dank allemaal voor jullie reacties. Ik ben eigenlijk een beetje per toeval op het forum beland, maar ik heb er ondertussen toch al heel wat van opgestoken. Sommige forummers hebben mij echt wel al oplossingen aangereikt waar ik zelf nog niet aan gedacht had, al was het soms maar voor kleine dingen.
  En ik moet wel zeggen, ik hou ook wel van de recht-door-zee-mentaliteit die hier op het forum gehanteerd wordt, maar altijd met het nodige respect.

  Wat de werkplaats betreft, laat ons zeggen dat ik er blij mee ben, maar dat ik nog altijd droom van iets meer oppervlakte met een degelijke Felder-combiné (zoals de meesten hier waarschijnlijk. Ik heb onlangs wel eens prijs gevraagd voor de goedkoopste Hammer-combiné, en ik kwam al snel boven 7000 euro uit, wat veel voor een hobby)

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top