Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Storing in de bereikbaarheid van het forum

  Met excuses, maar onze provider had een storing in de routers, waardoor onze site maandagavond 31 maart enige tijd niet werkte. Alles is inmiddels weer in de lucht, het lag aan ons, en niet aan u.

 2. #2

  Re: Storing in de bereikbaarheid van het forum

  ja dat was wel even schrikken! dacht eerst dat het aan mij lag (had een nog probleempje met de pc). maar had ik ook weer tijd voor wat anders dan het forum in de gaten houden!
  Bas

 3. #3

  Re: Storing in de bereikbaarheid van het forum

  Gisteravond op 1 april kon ik zelf nauwelijks nog de website benaderen. We hosten de site bij een amerikaanse provider, die erg goed bekend staat. Ik internet via Planet en we vermoeden dat het met afspraken die de KPN maakt met allerlei kabelbeheerders niet helemaal goed zat als het om het verdelen van de bandbreedte ging. Je kunt nl ook anoniem internet op, via een website als http://the-cloak.com en dan was de bereikbaarheid meer dan uitstekend.
  Uit voorzorg heb ik inmiddels webruimte met toeters en bellen geregeld bij een datacenter in Nederland en ik denk dat de site uit voorzorg verhuisd gaat worden, het moet de snelheid ook nog iets ten goede komen.

  Kortom, we doen er alles aan om alles zo goed mogelijk voor elkaar te hebben. Mochten er problemen zijn met snelheid, aanloggen etc. schroom niet maar stuur een mail.

  Alvast bedankt voor het begrip een het medeleven voor een zwaar onder druk staande sitebeheerder :lol:

 4. #4

  Re: Storing in de bereikbaarheid van het forum

  Mijn complimenten voor de zorg die je besteed aan het forum baas! En ja, ik heb er geen last van gehad....

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top