Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 8 van de 8
 1. #1

  open dag hout 2012 ?

  Is er al iemand die kan verklappen waar de open dag hout 2012 gaat plaats vinden waar en wanneer op de site van open dag hout is het niet te zien .
  Laatst gewijzigd door rendew; 29-06-12 om 08:41.

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.564
  Dat is nou net het leuke aan een verrassing, je weet niet wat er gaat gebeuren. En als je het weet is het geen verrassing meer. Dus hou het spannend en laat je verrassen.

 3. #3
  Als ik het niet weet loop ik / wij de kans dat we het missen en dan is het jaar weer om een anti-climax !

 4. #4
  Ik heb de laatste tijd contact gehad met het organiserende Nederlands Hout Instituut (Koninklijke VVNH in Almere). Wegens ziekte in de organiserende commissie zijn de activiteiten even opgeschort. Er werd gedacht aan een lokatie in Zutphen. Waar en wanneer het doorgaat wordt zeker bericht op dit forum!
  vr.gr. Jan Pranger.
  http://www.arstorno.nl [b:3c68c353]"hout-vormen"[/b:3c68c353]

 5. #5
  OOOOOOOOOOOOOOOOO ik kan ook niet wachten, leuk hoor al die forumers te ontmoeten. Ik hoop op een grote hoek. Met veel activiteiten uit onverwachte hoek.

 6. #6
  Wanneer worden we nu verrast

 7. #7
  Eerst met vakantie en dan dat regelen met anderen in 2013 dus dus dus dus dus als het doorgaat - niet dit jaar - jammer jammer.
  vr.gr. Jan Pranger.
  http://www.arstorno.nl [b:3c68c353]"hout-vormen"[/b:3c68c353]

 8. #8
  Mocht er behoefte zijn aan ondersteuning vanuit iemand met 20jaar event ervaring hou ik me aanbevolen. Jammer als een leuk event verloren gaat.

  Hans

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top