Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: voorstellen

 1. #1

  voorstellen

  Gaaf Forum! Ik ben eigenlijk pas net begonnen met houtbewerken, maar doe het met veel plezier. Ik heb een werkruimte in Ijmuiden gehuurd en start va. september aan de deeltijdopleiding Meubelmaken (HMC) in Amsterdam. Momenteel werk ik vooral veel vanuit verschillende boeken en probeer ik verschillende houtverbindingen uit. Ook leer ik gaandeweg veel over de verschillende gereedschappen en probeer ik gaandeweg een collectie bijeen te sparen.

  Maar goed, ik zal wel vaker hier op het forum rondneuzen en jullie tips & tricks willen vragen en ondanks dat ik misschien zelf nog niet zoveel adviezen kan geven, toch een bijdrage kan leveren aan dit forum.

  Groet, Harm

 2. #2
  Athanor
  Guest

  Re: voorstellen

  Hallo Harm,

  Welkom op het forum. Mooi dat er weer iemand enthousiast is over houtbewerking. Laat maar van je horen en er komt vast reactie. Overigens staan er verschillende tips over boeken, tijdschriften en websites voor houtbewerkers op het forum, maar dat zul je onderhand missschien al ontdekt hebben.

  Groet van Fons

 3. #3

  Re: voorstellen

  Hoi Harm, welkom in ons midden.
  Ad

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top