Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: IK

 1. #1

  IK

  Mijn eerste pogingen met houtdraaien heb ik ongeveer 15 jaar geleden gedaan. Eigenlijk alleen omdat ik een METABO multitoestel had waarmee je ook kon houtdraaien. Eerst heb ik maar 2 of 3 keer in het jaar iets gedraaid en ik moest alles temninste 2 keer doen tot het ongeveer op mijn oorspronkelijke idee leek. Maar in de loop der tijd heb ik een paar goede werktuigen gekocht en alles werdt een beetje beter. In 2000 heb ik dan een behoorlijke draaibank gekocht,
  een HAGER 42. Maar echt beter werdt het eerst als in 2003 een cursus gevolgd ben bij Tobias Kaye in Engeland. Ik heb er echt veel geleerd bijzonder wat de vormgeving betreft.
  Ik heb werktuigen van HENRY TAYLOR, HAMLET, SORBY en CROWN en ook een MUNRO TOOL.

 2. #2

  Re: IK

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Horst
  . Maar echt beter werdt het eerst als in 2003 een cursus gevolgd ben bij Tobias Kaye in Engeland. Ik heb er echt veel geleerd bijzonder wat de vormgeving betreft.
  Hoe heb je dat toen voor elkaar gekregen? Ik wil ook nog graag eens naar Engeland om daar eens te kijken naar de houtdraaiers en houtbewerkers. Geeft hij curssusen waar je je voor op kunt geven? Of heb je hem gewoon gemaild?

 3. #3

  Re: IK

  Ik was in Engeland met vakantie en heb me een uitgave van "WOODTURNING" gekocht, de annonces bestudeerd en Tobias Kaye gekozen. Waarom weet ik nit meer maar ik denk ik had geen betere keuze kunnen maken. Ik heb hem een mailtje gestuurd en gevraagd of er nog een vrije plaats in een 5 dag cursus is en dat was het.
  Er zijn max. 3 personen in een cursus een ik kan hem wel aanbevelen!!!

  http://www.tobias-kaye.co.uk/

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top